Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás a vállon? Milyen ruha takarhatná ami csinos is?
Figyelt kérdés
sziasztok! tudnátok linkelni nekem olyan ruhákat ami a vállamon lévő tetoválást takarni tudja mégis szép és divatos? Előre is köszönöm!2010. jún. 10. 12:38
31/42 A kérdező kommentje:
köszönöm az alapozó nevét!
Kedves utolsó: mint írtam imádom a tetoválásom, olyan ami rám jellemző, nem tömegtetoválás, nonfig. meg hasonlók! és azt is írtam h nem baj ha majd kilátszik, csak lega a képeknél ne lehessen látni! A tanács egyébként se időszerű már :D
2010. jún. 10. 17:07
32/42 anonim válasza:
és feltudnál róla tötleni 1 képet? :$ :)
34/42 anonim válasza:
Szia! :) Én vagyok a lány, akinek a ruháját ajánlották neked (fehér, "pólóujjú") a saját ruhámhoz hasonlót tudnék ajánlani. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
Szerintem nagyon szép a tetoválásod, én nem takarnám el!! :)
35/42 anonim válasza:
Szerintem először válassz egy ruhát s ahoz valamilyen szinben passzoló sálat vagy kis felsőt (ami mellig érős)
az tuti takarja :D
36/42 A kérdező kommentje:
köszönök minden! 22:19 az a ruha nagyon szép és igazán tetszik!
2010. jún. 11. 08:06
37/42 anonim válasza:
Szerintem naggyon-naggyon jó a tetoválásod!ne akard eltakarni,hisz az is Te vagy!!
39/42 anonim válasza:
40/42 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jún. 13. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!