Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a baj ezzel (kép) az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszólták és nem értem mi kivetni való van benne?

2012. máj. 12. 16:21
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a habos-babos, csicsás ruhákat, de ez nekem olyan "melegítős" benyomást kelt.

Nekem nem tetszik és nem azért, mert egyszerű, vagy mert egyedi, hanem mert olyan "slampos", vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak.

De ha neked tetszik. legyen rajtad ilyen, hiszen ez a te nagy napod!

L/25

2012. máj. 13. 12:38
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

kegyetlen

Csak így tudom leírni ezt a ruhát,de nem Én megyek férjhez benne,hanem Te,és ha Te ebben a ruhában fogod magad Vénus Istennőnek érezni,akkor mindent bele.Rólad szól ez a nap,nem rólunk és a rokonságról véleményestől.

Bocs,hogy nyersen fogalmaztam.

2012. máj. 13. 13:07
 43/43 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszik,de nem is hzzám jössz feleségül

Neked tetszik,párodnak tetszik,mindenki más véleménye ne érdekeljen,kettőtökről szól ez a nap.

aki szerint ezzel tönkre teszed a napot,azt kérd meg hogy akkor el se menjen.

2012. máj. 13. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!