Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a baj ezzel (kép) az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszólták és nem értem mi kivetni való van benne?

2012. máj. 12. 16:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

meseszép :D tudom, nekem még messze van az, de valami ilyesmit vennék fel én is :)

mondjuk, jobb lenne, ha a teteje nem egyenes lenne, hanem mint a madár szárnya -nem tudom hogy hívják pontosan azt amire gondolok >.< -

szerintem azért mondják hogy ocsmány, mert szerintük az esküvőn a mennyasszony úgy kell kinézzek mint egy habcsók. Fúj.

13/L

2012. máj. 12. 18:02
 32/43 anonim ***** válasza:
71%

Aki szerint az a hagyományos esküvői ruha ami manapság divatos, annak üzenem, hogy ne amerikai filmekből tanulja a hagyományokat.

Egyébként a ruha nagyon szép.

2012. máj. 12. 18:02
 33/43 Snapette ***** válasza:
75%
Nekem nagyon tetszik. Alkalomadtán lophatom az ötletet?
2012. máj. 12. 18:44
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon szép :) Bár én fűzősen oldanám meg, illetve jobban tetszene, ha az ujja nem szűk, hanem szélesedő lenne (kimonóujj talán?), de szeretem a nem "hagyományos" esküvői ruhákat :) Rosszul vagyok a ma divatos, habcsókos giccses menyasszonyi ruháktól, de sajnos a szalonokban 99%-ban ilyen van... Olyanra varrasd, hogy jól érezd magad benne, és hidd el, gyönyörű leszel! :)
2012. máj. 12. 18:57
 35/43 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sem tetszik, az én izlésemnek túl egyszerű. Ehez hasonlót felvennék pl egy tengerparti étterem kerthelyiséges teraszáhz, de nem az esküvőmre.
2012. máj. 12. 19:17
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de egy kicsit szimpla.
2012. máj. 12. 19:32
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

a te esküvőd lesz, legyél olyanban, amiben jól érzed magad, nem feszengsz. akkor leszel a legszebb.

én is kiütést kapok a tipikus fodros csicsás menyasszonyi ruháktól, ha már muszáj lenne egy ilyet azért felvennék.

nekem nagyon tetszik :D

2012. máj. 12. 19:51
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
én beleszerettem...
2012. máj. 12. 21:09
 39/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Szóval akkor leginkább az egyszerűségével van a gond, meg, hogy inkább passzol egy mesébe, mint egy esküvőre.

A ruha meglesz, ez már eldőlt rég. A páromnak nincs kifogása ellene, szerinte nagyon illik hozzám ez a ruha, és mindent kifejez ami én vagyok.

2012. máj. 12. 21:17
 40/43 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép, olyan középkorias :)
2012. máj. 13. 01:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!