Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?
meseszép :D tudom, nekem még messze van az, de valami ilyesmit vennék fel én is :)
mondjuk, jobb lenne, ha a teteje nem egyenes lenne, hanem mint a madár szárnya -nem tudom hogy hívják pontosan azt amire gondolok >.< -
szerintem azért mondják hogy ocsmány, mert szerintük az esküvőn a mennyasszony úgy kell kinézzek mint egy habcsók. Fúj.
13/L
Aki szerint az a hagyományos esküvői ruha ami manapság divatos, annak üzenem, hogy ne amerikai filmekből tanulja a hagyományokat.
Egyébként a ruha nagyon szép.
a te esküvőd lesz, legyél olyanban, amiben jól érzed magad, nem feszengsz. akkor leszel a legszebb.
én is kiütést kapok a tipikus fodros csicsás menyasszonyi ruháktól, ha már muszáj lenne egy ilyet azért felvennék.
nekem nagyon tetszik :D
Köszönöm mindenki válaszát!
Szóval akkor leginkább az egyszerűségével van a gond, meg, hogy inkább passzol egy mesébe, mint egy esküvőre.
A ruha meglesz, ez már eldőlt rég. A páromnak nincs kifogása ellene, szerinte nagyon illik hozzám ez a ruha, és mindent kifejez ami én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!