Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?
Azért pontoznak le,mert ma csak a feltűnő,csicsás ruhát tudják elképzelni egy menyasszonyon.
Szerintem éppen azért szép,mert egyszerű. Csak hozzáillő fejdíszt kell választanod.
Nem régen voltam egy esküvőn,ahol a menyasszony egyszerű, féllábszárig érő selyem kosztümben volt. A fején egy pici kalap rövidke fátyollal.
Megengedhetett volna magának egy csili-vili ruhát is,mert nagyon jómódúak a szülei. De azt mondta,hogy a házasságkötés nem az értelmetlen hivalkodásról szól.
Ne törődj senkivel,ha neked ez tetszik.
Nekem nagyon tetszik, bár számomra nincs esküvői hangulata.
Vedd fel nyugodtan, a Ti napotok lesz, magatoknak kell tetszeni!
Szerintem gyönyörű!
És valamelyik előttem válaszolónak igaza volt abban, hogy nem az a hagyományos ruhácska. A családod biztos azt szeretné, ha a tipikus fehér "puncstorta" ruhába mennél férjhez.
Ne foglalkozz velük! Úgyse éreznéd magad jól abban.
Sok boldogságot!
Aki fél a lepontozástól, ne válaszoljon. Én nem félek. Nálunk itt vidéken(megyeszékhelyen) tényleg elképzelhetetlen, h valaki ne hattyúkirálylánynak öltözve menjen férjhez. a szalonokban rendesen hülyének néztek, mert valami egyszerűbb ruhát kértem és nem rögtön a legcsicsásabbra csaptam le.
Ha neked ez a ruha az álmod, mit foglalkozol a rokonsággal, mások véleményével? Varrasd meg, vedd fel. Jó tanács: Nehogy valami amatőr fotóst válasszatok, vagy a havert/komát, mert ez a ruha szép, csak tudni kell róla előnyös képeket csinálni, h tényleg olyan legyél, mint egy kelta hercegnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!