Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a baj ezzel (kép) az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszólták és nem értem mi kivetni való van benne?

2012. máj. 12. 16:21
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
32%
Gibbonok vagytok :D
2012. máj. 12. 16:50
 22/43 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem gyönyörű ez a ruha. Egy kicsit változtatnék az ujján és számomra tökéletes lenne. Én is hasonló esküvői ruhát szeretnék, nem habos-babos ruhát.
2012. máj. 12. 16:50
 23/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ki pontoz le. Én a lepontozottakat pontoztam fel (#2-es), mert pont az a lényeg, hogy megtudjam, hogy mi a gond ezzel a ruhával! Ez a kérdés! És ha környezetemben leszavazta mindenki akkor pedig lehet gond van vele, csak én nem látom a fától az erdőt!
2012. máj. 12. 16:52
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű ez a ruha ha: te sem egy hétköznapi nő vagy,ésa zonolsulni tudsz a ruhával és jól érzed magad benne bárki bármit mond is! És a hajadnak is ehez kell passzolnia,szoval a precizen feltűzött konytod felejtsd el. A párod se lehetőleg frakkban legyen,meg a dekorácio is paszzoljon.
2012. máj. 12. 16:57
 25/43 anonim ***** válasza:
97%

Azért pontoznak le,mert ma csak a feltűnő,csicsás ruhát tudják elképzelni egy menyasszonyon.

Szerintem éppen azért szép,mert egyszerű. Csak hozzáillő fejdíszt kell választanod.

Nem régen voltam egy esküvőn,ahol a menyasszony egyszerű, féllábszárig érő selyem kosztümben volt. A fején egy pici kalap rövidke fátyollal.

Megengedhetett volna magának egy csili-vili ruhát is,mert nagyon jómódúak a szülei. De azt mondta,hogy a házasságkötés nem az értelmetlen hivalkodásról szól.

Ne törődj senkivel,ha neked ez tetszik.

2012. máj. 12. 17:02
 26/43 anonim ***** válasza:
50%
Tul egyszeru, nekem pl. nyari eskuvore nem felelne meg. EGy mennyaszonyi ruhanal mar fontos maga az anyag, ez pedig egy vastagabb hatasu, es a hosszu ujj az, ami mar nem szep ebbol az anyagbol, tehat ezert ugy erzem, hogy maga a ruha csinos, egyszeru valoaban, de nem kifejezetten egy mennyaszonyi modell.
2012. máj. 12. 17:06
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű ruha, nekem egyetlen egy gondom van vele, az pedig a derék része... én biztosan fűzővel oldanám meg, mert a nagyon vékony derekú ruhák tetszenek, de basszus, ez a TE esküvőd, és ha neked a képen látható ruha az, amitől leesik az állad, ami álmaid ruhája, ráadásul hatezerből meg tudod varratni, akkor mire vársz? Azt is te tudod, hogy a párodnak tetszene-e. Ha igen, akkor pláne nincs okod másik ruhát választani. A ti napotok lesz, ne azért vegyél százezerért tüllruhát, mert a barátnőidnek meg édesanyádnak az tetszik (másrészt, ha annyira tetszik, vegyék fel a saját esküvőjükön).
2012. máj. 12. 17:14
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, bár számomra nincs esküvői hangulata.

Vedd fel nyugodtan, a Ti napotok lesz, magatoknak kell tetszeni!

2012. máj. 12. 17:32
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyönyörű!

És valamelyik előttem válaszolónak igaza volt abban, hogy nem az a hagyományos ruhácska. A családod biztos azt szeretné, ha a tipikus fehér "puncstorta" ruhába mennél férjhez.

Ne foglalkozz velük! Úgyse éreznéd magad jól abban.

Sok boldogságot!

2012. máj. 12. 17:45
 30/43 anonim ***** válasza:
96%

Aki fél a lepontozástól, ne válaszoljon. Én nem félek. Nálunk itt vidéken(megyeszékhelyen) tényleg elképzelhetetlen, h valaki ne hattyúkirálylánynak öltözve menjen férjhez. a szalonokban rendesen hülyének néztek, mert valami egyszerűbb ruhát kértem és nem rögtön a legcsicsásabbra csaptam le.

Ha neked ez a ruha az álmod, mit foglalkozol a rokonsággal, mások véleményével? Varrasd meg, vedd fel. Jó tanács: Nehogy valami amatőr fotóst válasszatok, vagy a havert/komát, mert ez a ruha szép, csak tudni kell róla előnyös képeket csinálni, h tényleg olyan legyél, mint egy kelta hercegnő.

2012. máj. 12. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!