Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a baj ezzel (kép) az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj ezzel (kép) az esküvői ruhával?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan leszólták és nem értem mi kivetni való van benne?

2012. máj. 12. 16:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem gyönyörű a ruha, de ha nekem lenne esküvőm nem biztos hogy ez lenne álmaim menyasszonyi ruhája. De ízlések és pofonok;)
2012. máj. 12. 16:29
 12/43 A kérdező kommentje:

Mikor kiválasztottam ezt a ruhát mindenki egyöntetűen megvétózta. o.O Anyám, a mamám, a barátnőim, az egyik ismerősöm.

Ok, ha nem tetszik, hogy de mi az, hogy ocsmány? Lehet én vagyok ízlésficamos? Tény, nem szeretem a fodros, habos-babos, csipkés, rózsás, fátyolos ruhákat. Szeretem az egyszerű, praktikus cuccokat. Mikor elmentünk ruhát nézni a barátnőim egyből valami uszályos, fodros csodát vettek elő, és a rokonokkal sem volt más a helyzet.

Meguntam ,hogy nincs az ízlésemnek megfelelő, így egy barátnőmmel akarom ezt megvarratni.

Erre mindenki nekem ugrott, hogy "ne csesszem el az esküvőt"... mi?????? Mamám kijelentette, hogy nem ad ruhára pénzt, ha ilyen ocsmányat veszek :D Potom 6000-ből meg lesz az egész, szóval ezzel nem vágott földhöz.

De nem érdekel! Aki más ruhát szeretne az vesz magának! :P

2012. máj. 12. 16:30
 13/43 anonim ***** válasza:
74%

Nekem így elsőre nem a menyasszonyi ruha jut róla eszembe hanem egy kalandfilm kellék ruhája.

Egyszerű,szép,de egy színészi darabban jobban mutatna.

2012. máj. 12. 16:36
 14/43 anonim ***** válasza:
90%

Sokan úgy képzelik el, hogy a "normális" menyasszonyi ruha, az a teljesen hófehér, habos-babos, virágokkal, stb.

De ez a ruha gyönyörű!! :))

2012. máj. 12. 16:36
 15/43 anonim ***** válasza:
44%
Ha egyszer felteszed a kérdést, hogy mi a baj ezzel a ruhával, akkor miért pontozod le az igaz válaszokat, hogy túl egyszerű esküvői ruhának.
2012. máj. 12. 16:41
 16/43 anonim ***** válasza:
26%
Aki meg dicséri, pontozod fel ezerrel.
2012. máj. 12. 16:43
 17/43 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed hogy a kérdező pontozgat? mert pont azok szoktak jah....nem a primitív nőcik akik nem bírják az ellenvéleményt...véletlenül se. Azért szólják meg mert ők Hamupipőkék és elképzelni se tudják az esküvőt habos babos ruha és körülrajongás nélkül...akinek más a véleménye és aki tudja a házasság értelmét/lényegét az nem szólja meg.
2012. máj. 12. 16:43
 18/43 anonim ***** válasza:
62%

Én sem értem,hogy miért lettek lepontozva akik szerint túl egyszerű?? Senki nem mondta,hogy ronda lenne,csak éppen annyit,hogy nekik nem ez lenne az álmai ruhája.

Egyébként ha annyira odavagy érte,akkor mióta érdekel mások véleménye? A te napod.Megvarratod,és felveszed..ennyi.Én még kérdést sem írtam volna ki,mert felesleges ha biztos lennék abban,hogy már pedig ebben a ruhában állok az oltár elé.

2012. máj. 12. 16:44
 19/43 anonim ***** válasza:
81%
semmi. nagyon szép!
2012. máj. 12. 16:49
 20/43 anonim ***** válasza:
73%

"Ha egyszer felteszed a kérdést, hogy mi a baj ezzel a ruhával, akkor miért pontozod le az igaz válaszokat, hogy túl egyszerű esküvői ruhának."

Hadd döntse már ő el, hogy számára mi az igazság a ruhával kapcsolatban.

Amúgy meg ebben az esetben nincs hasznos, vagy nem hasznos válasz, ugyanis mindenki a véleményét írja le.

2012. máj. 12. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!