Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó dolog, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó dolog, ha sajátkezűleg készítem a meghívókat, ültetőkártyákat és szalvétagyűrűket?

Figyelt kérdés
Kb 40 főre.

2012. máj. 11. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy egyébként is szeretsz kreatívkodni, tehát gondolom van tapasztalatod, ismered a technikákat, tudod, hogy hol lehet szép alapanyagot kapni, melyik weboldalakon vannak klassz ötletek stb. Így szerintem vágj bele. Ha nem lenne tapasztalatod, akkor azt mondanám, inkább ne, de így rendben van.

Amúgy én is ilyen típus vagyok, aki szeret bütykölni. :D Engem speciel elégedettséggel tölt el, mikor valamin napokig-hetekig dolgozom, aztán végre kész és szép.

2012. máj. 11. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre egy objektív válasz létezik:

Ha jó a kézügyességed, akkor jó ötlet.

Kifejtve: írhatnám hogy jaj de szupiii, hiszen az személyesebb, stb. stb., de ha valaki nem olyan ügyes hogy VALÓBAN minőségi kézimunka kerüljön ki a keze alól, inkább rendelje meg, mert hiába személyes és cuki valami, ha nem szép, nem ízléses, nem szemet gyönyörködtető.

2012. máj. 11. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi is magunknak készítettük. Én terveztem, a vőlegényem pedig a kivitelezést csinálta. Nem mondom, hogy nem lehetett volna szebbet találni neten keresztül, de csodálatos lett a miénk is. Éppen olyan, amilyet megálmodtunk. Sárga, napraforgós, masnis, minden ami kell, és nagyon-nagyon olcsó volt, ami nekünk nem utolsó szempont. Ha amúgy is szeretsz bütykölni, akkor vágjál bele nyugodtan. Olyan büszke leszel magadra, amikor elkészül az összes, és ott hevernek majd az asztalon. Sokkal személyesebb így, és jó érzés készülődni a nagy napra.
2012. máj. 11. 15:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A meghívók fele már elkészült, gazdára is talált, már csak a többi van hátra. :)

2012. máj. 11. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kedved, megmutathatnád nekünk is! :)
2012. máj. 11. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó dolog-e vagy sem, azt nem tudom, de ha szeretsz ilyen dolgokon ügyködni, vannak ötleteid, és jó a kéz ügyességed, akkor hajrá! Ja és azért csak olcsóbban jöttök ki belőle.

Nekem pocsék a kéz ügyességem így rendeltük a dolgokat.

Nem egy ismerősöm van akik szintén saját kezüleg csinálták ezeket.

Sok boldogságot!

2012. máj. 11. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi is saját kezűleg csináljuk, amit csak lehet. A meghívónkat Photoshoppal a párom tervezte, persze én is beleszóltam, aztán a nyomtatást megoldottuk munkahelyen, illetve itthon. Vettünk hozzá dombornyomott meghívókartont, majd kivagdostuk.

A borítékunk egyszerű volt, de WORD-ben szerkesztettük rá a szöveget, és bordó színű betűkkel kinyomtattuk.

Az ültetőkártyák épp most készülnek, szintén a fenti módszerrel.

A szalvétagyűrűhöz vettem fehér szaténrózsákat és fehér sifonszalagot. A szalagot feldaraboltam kb. 16 cm nagyságra, kokárdaszerűen összeöltöm, plusz rávarrom pár öltéssel a kis rózsafejet. Ehhez egyszerű bordó 3 rétegű szalvétánk lesz, amit összetekerve belehúzok a gyűrűbe. Eszméletlen jól néz ki. Ha ügyesebb lennék és több időm lenne, csinálhattam volna én magam a rózsafejeket is, mert látom hogy egyszerű szalagból gyártják, de idáig nem merészkedtem.

Az asztaldíszhez vettem 8 fehér kaspót, bele vizes oázist, ebben lesz 1-1 db rózsaszín gyertya, néhány fej bordó virág, valószínű krizó (valami ilyesmi neve van), egy kis fehér rezgő és zöldet szedek akárhonnan. A kaspók át lesznek kötve bordó sifonszalaggal. Nagyjából minden harmadik asztalon lesz így virágdísz. (Legutóbb ahol voltam esküvőn, ott nem is volt virágdísz. Kicsit fura volt, de amúgy ők is megdolgoztak a dekorációval, minden szépen egységesen kék-fehér volt, a lufiktól kezdve a szalvétákon át, a menyasszonyi tortán keresztül minden.)

Az asztalközepünk bordó organza lesz. Ez egy kis meglepetést okozott, mivel eddig elég amatőr voltam anyagok terén, vaterán rendeltem mint szinte mindent, és tekercsben szép bordónak tűnt. Kibontva 1 rétegben már kevésbé tűnt mutatósnak, lévén hogy az organza áttetsző. Már majdnem reklamáltam az eladónál, de aztán önkritikát gyakoroltam: ő végül is megmondta hogy organza...

Rendeltem még egyszer annyit, és kitaláltam hogy duplán rakjuk le. Elég csúszós anyag, de szerencsére akkorra már beszereztem bordó szaténrózsákat is, ezeket kb. 30 cm-es közökkel párom anyukája varrogatta rá az organzára. A rózsák összefogják a 2 réteg anyagot, és így már bordósabb. Nem mondom, hogy az a bordó, amit akartam, de nem rossz.

Az autódíszt is mi csináljuk. Itt láttam a gyakorin egy tök jó ötletet:

Bordó organza V alakban a motorháztetőn. Középen bordó, rószaszín organza összegyűrve virág formába, plusz a visszapillantókon is 2 hatalmas organzavirág, lelógó organza szalaggal, átkötve selyemszalaggal.

Nekem ez azért tetszik, mert nem akar művirág lenni, mégis nagyon mutatós. Lehet, hogy azért néhány szegfűt rávarrogatok majd elszórtan, de nem akarok még erre is költeni.

Ráadásul az asztalközépből maradt is 10 m bordó organzám, meg van 20 m rószaszín organzám, amivel eddig nem is tudtam mit fogok kezdeni, csak berendeltem.

Amúgy a világ legjobb dolga, ha te csinálod ezeket. Mi iszonyúan magunkénak érezzük ezt az esküvőt. Párom anyukája, aki most lett nyugdíjas, legalább jól elfoglalja magát. Párom is végre ezerrel magáénak érezheti az egészet, mert bizony ő az elején eléggé kimaradt a szervezkedésből. Most aztán nyakig benne van:)

Időnk nekünk sincs sok és kicsit aggódom, mert kialvatlan, karikás szemmel persze nem lenne jó oltár elé vonulni.

De azért nagyon élvezzük az egészet. Sokkal jobb, mintha mindent készen kaptunk volna. Így is baromi sokba kerül amúgy. 80 fős lesz a lagzi, bár vendég ebből csak 74.

Kb. 850.000 Ft lesz még így is.

2012. máj. 14. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!