Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó dolog, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó dolog, ha sajátkezűleg készítem a meghívókat, ültetőkártyákat és szalvétagyűrűket?

Figyelt kérdés
Kb 40 főre.

2012. máj. 11. 13:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
én magam csinálom, h jo dolog-e azt nem tudom, de lényegesen olcsobb.
2012. máj. 11. 13:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal személyesebb!
2012. máj. 11. 14:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aranyos. És ha szeretsz ilyesmivel bíbelődni, akkor Te is jól szórakozol közben.

Nekünk is hand made kártyáink, bigyóink voltak, de sajna nem értem rá magam csinálni (államvizsgára készültem).

2012. máj. 11. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Ha úgy érzed van ötleted, és ráadásul kreatív vagy, az a legszebb :-) Nincs előírva sehol, hogy mindezeket pénzért kell elkészíttetned, hisz a nyomdász is ugyanazt csinálja amit te: Ötletel, megszerkeszt, kinyomtat, megvalósít. Nekem elhiheted, mert ezzel foglalkozom. Mindig egyedi dolgokat csinálok, az ügyfeleim elképzelése alapján, szinte soha nem készül két egyforma. A munkáim mind manuálisak, (a nyomtatást kivéve) és pont ezt szeretik bennük. Tudom, ez most olyan, mintha magam ellen beszélnék, vagyis bárki el tudja készíteni. Azért ez nem egészen így van, mert sok emberben nincs meg a kreativitás és a türelem ezért jobb szeretik tapasztaltra bízni, de a lényeg, hogy az egyedi meghívó magáért beszél. Szívesen adok tanácsot, ötletet, ha írsz privátban.
2012. máj. 11. 14:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kb 40 fő lesz és kell mondjuk 10-15 meghívó. Én úgy gondoltam nem én csinálom hanem megrendelem, nem sajnálok érte 6-7 ezer forintot. Plusz még láttam ugyanott nagyon szép ültetőkártyákat és azokat is.

Tudom hogy ezért le leszek pontozva mert volt már több ilyen válasz, de szerintem egy kézzel készítetten szinte mindig látszik hogy az és sajnos tényleg szebbek amiket úgy gyártatnak. Én úgy döntöttem ezen nem spórolok. Ha mondjuk 200 fős lagzim lenne akkor már igen én is magamnak csinálnám. Én azt mondtam legyenek az esküvőmön csak 40 , de akkor minden legyen meg, nem spórolok ilyeneken. Meg 6-7 ezer nem egy olyan nagy összeg amiért érdemes lennem futkosni anyagok után mert ahhoz már be kellene mennem egy nagyobb városba stb és ha megfeszülök akkor sem lesz olyan.

Én ezzel a sokkal személyesebb dumával sem értek egyet, de nyilván nem jelentene problémát, ha én is ilyet kapnék. Ugyanúgy örülnék annak a meghívónak mintha úgy rendelték volna. Nekem ebben a dologban mint menyasszonynak ez a véleményem, ha vendégként kapnám mindegy lenne.

2012. máj. 11. 14:13
 6/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ, ment a zöld kéz!

Az utolsónak csak annyit, hogy igaza van, hiszen pár ezer forint tényleg nem a világvége :). De én alapból szeretek kreatívkodni, illetve külföldről írok, és itt minden 3x, 4x olyan drága mint Magyarországon, szóval inkább hagyom a rendelést :D

2012. máj. 11. 14:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam én meg nagyon béna vagyok úgyhogy neki sem állok.
2012. máj. 11. 14:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog, és biztosan én is így csinálnám, ha lenne rá időm. Sajnos a munkám olyan, hogy amellett ilyenekkel bíbelődni nincs időm, amire hazaérek késő van, örülök, hogy a kaja + házimunka meg van és esek be az ágyba. Így mi is csináltatjuk, de az ötlet klassz, biztos szupik lesznek! Sok boldogságot!
2012. máj. 11. 14:22
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Jó dolog, én is saját kezűleg csinálok mindent. Itt-ott kicsit talán béna, de az én munkám. Mondjuk nekem időm, mint a tenger :)
2012. máj. 11. 14:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Én még az asztaldíszt is magam csináltam.

Nagyon kicsi esküvőnk volt, 20 fős, alig pár db meghívó kellett. Szép fehér fotókartonra kinyomtattam, lukasztóval kilukasztottam, ezüstös pauszpapírt fűztem bele lila szalaggal.

Tök jól nézett ki.

Nálunk a baráti körben sokan csinálták saját kezűleg a meghívót, volt olyan amiről tényleg nem mondtam volna meg, hogy ők csinálták. A legutóbbin pl pecsét van a pár monogramjával, eszméletlenül jól néz ki!

2012. máj. 11. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!