Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozza mennetek egy arabhoz aki itt not fel itt jar egyetere, europai felfogasa van olyanint egy magyar!?

Jó, menj hozzá feleségül, szülj neki néhány gyereket, mit gondolsz, mi fog történni? Egy idő után HAZA akar menni. Ha nem mész vele, akkor elrabolja a fiúkat (lányok nem érdeklik), mert azoknak Korán iskolába kell járniuk, úgy kell öltözni, élni, ahogy a nagycsaládjuk többi tagja. Te sírsz utána, de nem jön vissza, csak közli veled, hogy soha nem fogod látni többé a fiaidat. Aztán ha betöltik a 12 évet, a lányokat is elrabolja és hazaviszi, férjet keres nekik. Itt maradsz egyedül. Megéri???
(Legjobb barátnőm lányának a története).

Ha okkal, ok nélkül mindenkire féltékeny, az nagyon nem jó. Ellenőrizni fogja a mobilod, a netedet, nem vehetsz fel más ruhát, csak amit ő vesz neked, ez odáig fajulhat, hogy bezár a lakásba. Ha ellenállsz, jó alaposan megver, meg akarja törni az akaratod. Gyengének és engedelmesnek alar látni, uralkodni feletted. A rabszolgája leszel. Ezt akarod?
(Olvastam egy könyvet egy pakisztáni hercegnőről, akit végül majdnem agyonvert az európai mázzal bevont (de valójában konzervativ muzulmán földbirtokos) férje, mert önállóan mert dönteni valamiben. Sokszor könyörögte magát vissza a férfi, de végül elváltak).

Vékony máz rajtuk az európaiság.
Senki sem emlékszik arra, amikor a török vállalkozó elrabolta a magyar feleségétől a kisfiát, elvitte Törökország legelmaradottabb vidékére, átadta a családnak. Földesi-Szabó szabadította ki a gyereket és hozta vissza az anyjához. De a gyerek már muzulmánná lett, vissza akart menni, mert ő igazi muzulmán harcos akar lenni. Agymosás már megtörtént...

Az én vőlegényem kurd (Irakból származik és arab az anyanyelve), de 10 éves kora óta Svédországban élt.
A válaszolók nagy része nagyon előítéletes és negatívan ítéli meg őket, csak mert egy más kultúrából származnak. Én is ismerek olyan arabot, akivel a világ minden pénzéért sem kezdenék,de nem őt kell alapul venni.
A vőlegényem az egyik legjobb ember akit ismerek, nagyon nyugodt, jámbor ember, éltanuló az orvosi egyetemen, nyitott mindenki felé, és nem mellesleg értem bármit megtesz.
Közel se biztos, hogy találnék olyan magyar férfit aki legalább olyan jó hozzám, mint Ő...

Az én férjem is arab volt! Tavaly váltunk el 8 év után.
Szép volt jó volt minden, a vállásnak semmi köze nem volt ahoz hogy ő arab (egyiptomi) én meg magyar, Voltan nála, a családja volt nálunk. Jó barátok maradtunk, semmit sem bánok!!! Vannak rossz példák (én is láttam a saját szememmel). De jól is sikerülhet ez embertől függ akár arab akár bármi más!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!