Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hozza mennetek egy arabhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozza mennetek egy arabhoz aki itt not fel itt jar egyetere, europai felfogasa van olyanint egy magyar!?

Figyelt kérdés

#Arb
2012. máj. 10. 23:43
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok

eloszor is az irasomert bocsanat csak torott jobb kezzel ( jobb kezeskent) bal kezzel telefonrol irni kisse nehez leglab. is nekem.

A masik hogy elso eves vagyok az egyetemen.

koszonom szepen hogy irtatok nagyon sokat segitettetek.

a lanyom nelkul soha c. filmet is lattam mar engem elborzasztott.

a masik hogy en 13majdnem 14 evesen ram mozdult az kicsit durva kifejezesnek tartom igen.akkor jottunk.ossze de nem volt egybol durr bele bumm. sokat beszelgettunk.sokat jartunk kirandulni setalni.

nem minden kapcsolat kezdodik egybol szexel.tartalmas kapcsolatunk van szamos szituacioban volt alkalmam megismerni es azert volt is ra par evem. Es mellesleg elmondom.hogy.18eves voltam amikor legelsonek lefekudtunk. csak hogy a jo indulatu kommentezore

reagaljak.

A mai napig utazgatunk kirandulunk minden.

A vallasa igen is minden nap latszik 4 eve mar en.sem eszem disznot es igy jobb nekem is.

minden penteken megy imadkozni, es minden evben ramadanozik.

Bemutatott a csaladjanak nagyon joban vagyok mindenkivel.

Egyebkent palesztin szarmazasu.

Nem egybol akarunk.osszehazasodni.hanem 3 ev mulva amikor en.is vegzek az egyetemen.

Magyarorszagon szeretnenk maradni vagy maximum.sokat gondolkoztunk.nemetorszagon.

Bar vannak dolgok amo azert nem tetszik neki de egy atlago parkapcsolatban is engedni.kell mind ket felnek.

en nagyobn.szeretem es erzem hogy jo ferj es apa lnne.

de korulottem mindenki ellenzi. :(

2012. máj. 11. 09:15
 32/60 A kérdező kommentje:

Majdnem mindenki ellenzi *

de akik kozel allnak.hozzam azok.azert tegnyleg biztatnak mert tudjak hogy ha nevetek velem.nevet ha sirok velem.sir.

2012. máj. 11. 09:20
 33/60 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ő megváltoztat téged. Térj vissza a disznóhúshoz, járj keresztény misére, öltözz szexin amikor a családjával találkozol, hozz önálló döntéseket nélküle, és figyeld meg, hogyan reagál. Ekkor megtudhatod meddig terjed a toleranciája, és át akar-e formálni a saját képére.
2012. máj. 11. 09:29
 34/60 anonim ***** válasza:
75%

Nem nagyon szeretem, mikor olyanok adnak tanácsot, akik max tévében láttak arabot. Olyan magyarról ugye még soha senki se hallott, aki megverte, megalázta, megcsalta netán megölte a feleségét? Mindenhol vannak jó és rossz emberek, a rosszat el kell kerülni, de ez nem vallás vagy népcsoport függő.

Volt magyar barátom, aki agresszív barom volt, megütött, megalázott.

A férjem palesztin, 10 éve vagyunk együtt, van két kisgyerekünk. Ismerem a családját, rendszeresen járunk ki hozzájuk, ismerem az ő kultúráját. Nem vettem fel a vallást, nem hordok kendőt, nem takargatom magam, mert senki se kényszerít. Disznóhúst is eszek. A legtöbb magyar nő, aki arabhoz megy férjhez, önként adja fel magát a nagy szerelemtől vakon, aztán pár év múlva némelyik megbánja a nagy önfeláldozást, de akkor már késő. Azt mondom egy nő maradjon meg önmagának egy kapcsolatban, ne váljon arabbá - miért is kéne?? Ha így szeretett meg, fogadjon el így.

2012. máj. 11. 09:43
 35/60 TijuMK ***** válasza:
50%

Én nem is tudom hogy így hozzá mennék-e. Pont azért szeretem az arab barátom mert nem európai a felfogása és nem olyan mint egy magyar, totális ellentétem majdnem mindenben. Szeretem hogy egyéni és más világnézete van, szerencsére semmit sem erőltet rám, bár nem is tudna mivel kettőnk közt én vagyok az erőteljesebb fél. Ha ugyanolyan felfogásunk lenne az roppant unalmas lenne számomra én szeretek néha veszekedni vele ugyanakkor aztán jókat nevetni. A szüleim is ég és föld szinte semmiben nem hasonlítanak hát nem is unalmas az élet.

Szerintem csak akkor menj hozzá ha legalább egyenrangú félként kezel de semmiképp nem tart kevesebbre saját magánál és kölcsönösen tisztelitek egymást és egymás családját.

Amúgy szerintem ez tökre rasszista dolog minden arab embert úgy beállítani hogy a feleségével törli fel a padlót meg terrorista meg ilyenek. A magyarok közt is van gyilkos, elmebeteg rossz ember ahogy mindenhol a világban.

2012. máj. 11. 09:57
 36/60 TijuMK ***** válasza:
67%
Ja igen, a vallásról meg annyit hogy én szoktam templomba járni, eszek disznó húst sőt mi több a barátom jelenlétében főzőcskézem, a hálószobában a falon van egy kereszt, emellett a barátom muszlim, naponta 5ször imádkozik, minden pénteken mecsetbe megy, nem iszik szinte mindent az iszlám szerint csinál, mégse mondja azt nekem hogy húúú most aztán neked is ezt kéne csinálni bla-bla. Én is elolvastam a koránt ahogy ő is elolvasta a bibliát és senki se mondja meg a másiknak hogy most nekünk egy valláson kell lennünk. A vallást mi úgy fogjuk fel hogy a lelki békénkhez kell és sose piszkáljuk vele a másikat. Neki annyi elég hogy a leendő felesége higgyen istenben és mivel ez a kritérium teljesítve van innentől kezdve ez nem téma nálunk. Amúgy már azt is lefixáltuk hogy ha lesz gyerekünk ő dönti el miben akar hinni mi nem szólunk bele. Mindenkit hagyni kell élni.
2012. máj. 11. 10:04
 37/60 anonim ***** válasza:
91%
jó hogy nem minden arab egyforma, meg magyarból is sok az elmebeteg (ó de mennyire) de azért nem árt vigyázni. mondjuk hogy követi a vallást az nagyon nem szól mellette... szerintem. de mindenki a maga sorsa kovácsa, nyilván nem a kommentek miatt fog szakitani vagy nem szakitani. csak nem árt nyitva tartani a szemét gyanús jelekre. a hazájába én se nagyon mennék vele, kivéve ha előtte alaposan tanulmányoztam hogy lesz-e jogom akár nélküle hazajönni, fontos címek telefonszámok, útlevél nálam lenne stb. mondjuk kérdés hogy érdemes-e egy ilyen házasságba belemenni ahol sose tudnék 100%ig bízni (nekem biztos nem, egyébként is a fehér férfiak tetszenek).
2012. máj. 11. 10:11
 38/60 anonim ***** válasza:
56%

Egy csomó válaszolóból süt a tudatlanság, nincs semmilyen tapasztalatuk, de fújják, amit a média sugároz. Egyrészt arab, ez olyan tág fogalom, sokkal fontosabb, hogy melyik ország. Rohadtul nem mindegy, hogy Irak, vagy Tunézia. Másrészt rossz és jó emberek mindenhol vannak, ki kell fogni. Olyanról nem hallottatok, hogy magyar (fehér) férfi verné a felségét, megerőszakolná a barátnőjét, fajtalankodna a gyerekével? Ha nem, akkor nézd meg a híradót este!

Másrészt, meg kell ismerni a másikat, de alaposan, ami igaz bármilyen emberre a földön. Ha kiismerted, akkor össze kell vele költözni, utána jöhet a házasság is.

Nekem a barátom is arab, de az országa sokáig francia gyarmat volt, így nagyon hasonló a mai országuk a 20 évvel ezelőtti Magyarországhoz, úgy értem erkölcseiben. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, és kijelenthetem, hogy a másik felemet találtam meg benne. Azt az értékrendet, ami a mai magyar férfiak többségéből hiányzik, mellesleg a nőkéből is. (Ja és én is találkoztam idióta arabokkal, de ez igaz a magyarokra is.)

Elfogadja, hogy nekem nincs vallásom, ő sem igazán vallásos, mármint nem tartja az előírásokat a ramadán kivételével. Nem akarjuk egymást megváltoztatni, amihez nagy tolerancia és tisztelet kell. Nekünk pont jó így. Úgyhogy sokaknak azt ajánlom, hogy ne ítéljenek félinformációkból, hanem a saját tapasztalataikat osszák meg másokkal!

2012. máj. 11. 10:39
 39/60 anonim ***** válasza:
41%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..

Ezt a kérdést én tettem fel, mert már annyira zavartak ezek az elvakult sztereotíp dumák...nagyon jól kifejezte egy válaszoló "max tv-ben láttak arabot" ! És pontosan, egyik sem vette a fáradságot, hogy megkérdezze, egyáltalán melyik arab országból való a fiú. Kb ennyit tudtok az arab világról /tisztelet a kivételnek/, hogy akinek kicsit füstös a képe és iszlám a vallása az mind ugyanolyan, meg sem tudjátok különböztetni egyiket a másiktól. Malajziában például rengeteg muszlim él, de még sohasem hallottam, hogy mert a malájok mekkora bunkó népség... na, olvassatok a témában, de hülyeségeket ne írkáljatok egy olyannak, aki már 5 éve él egy arab fiú mellett, és láthatóan többet konyít a dolgokhoz, mint ti!

2012. máj. 11. 13:40
 40/60 anonim ***** válasza:

Kérdező: Mik azok a dolgok,amik nem tetszenek neki?Milyen kompromisszumot kellett kötnöd? A családod miért ellenzi,miért nem kedvelik őt?

Származástól függetlenül mondom.Mikor megkérte a párom a kezem,boldogan mondtam igent és nem voltak kétségeim egy percig sem.Ha ahhoz a gyakorikérdések válaszolói szükségesek,hogy hozzámenjek-e,akkor valószínüleg még nem vagyok érett,hogy igent mondjak egy lánykérésre.

2012. máj. 11. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!