Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozza mennetek egy arabhoz aki itt not fel itt jar egyetere, europai felfogasa van olyanint egy magyar!?

00:35
"ezek az egzotikus búzák, remélem nem jönnek többen mert minden nő őket akarja"
Menj Japánba vagy Indokínába, ott megőrülnek a fehér férfiakért, ráadásul az ottani nők jobbak az európaiaknál (háziasabbak, külsőre lassabban öregednek). De ha más az ízlésed, próbálkozhatsz Bangladessel, Brazíliával vagy Etiópiával is, ugyanolyan vonzó leszel ott fehérként, mint itt a négerek és az arabok.

Nekem nagyon rossz tapasztalatom van az arabokkal.
A saját országába soha ne menj vele, mint ahogy már írták.

hát, van egy pozitív élményem,meg egy negatív, meg talán egy harmadik is :D Na a pozitív: Egyik barátnőm arab fiúhoz ment feleségül, semmijük nem volt eleinte, aztán a srác kijárta az egyetemet, dolgozni kezdett,lakást vettek,kocsit, szóval minden szépen alakult,s most már van három gyönyörű gyermekük is, és a srác családjával is jól meg vannak, pedig kint élnek az ősök arabban. De ahány gyerekük van (5) mind külföldön él, Európában szanaszét. Szóval ez pozitív, hogy ők jól megvannak,és a másik 4 testvére is családos, stb.
Viszont egyik rossz: Egyik ismerősöm, már 60on felül van, és feleségül vett egy nőt, akinek a legidősebb lánya arabhoz ment férjhez. Egy ideig minden rendben volt, (összejártunk sokat)aztán a srác egyik napról a másikra kést szorított a csaj nyakának, hogy már pedig azonnal csomagoljon, menjen ki vele "haza". Persze a csaj ellenkezett aminek a vége az lett,hogy megv.rte, megkés.lte, aztán ott hagyta. A négy gyerekük talált rá suli után az anyukra vérben fetrengve, és alig tudták megmenteni az életét. De ez nem volt elég, eltelt egy év, minden ok volt a kis arab eltűnése után, egyszer csak megjelent, összeverte megint,és onnantól kezdve rendszeres volt a napi verés,fojtogatás, fenyegetés, hogy ha nem megy ki vele, megöli őt is és a gyerekeket is. Azt mondta a gyerekeknek célja van kint arabban, ezért kell haza menniük. Hiába volt rendőri feljelentés, látleletek stb, nem intézkedtek, mert hát arab és védi a kormánya... A vége az lett,hogy az arab fejbe lőtte magát, a gyerekek állami gondozásba kerültek, és a csaj meg kvának állt,és az út szélén szült meg egy olyan gyereket akiről azt se tudta kié... bedobta a kórházba, aztán eltűnt. Fél éve nem hallottunk róla semmit.
És 5 éve megkérte a kezem egy Arab srác. Igent mondtam, de félve, ahogy Te is. Rendesnek tűnt, egyetemen ismertem meg. Aztán ahogy egyre többet beszélt az esküvőről,és az utána közös életünkről, hát krva nagyot csalódtam, és kipenderítettem. Ki akart vinni magának...én ugyan oda ki nem teszem a lábam. Nem bántam meg,hogy nem mentem hozzá, mert mostanra eléggé lezüllött,és kimutatta a foga fehérjét. Viszont volt egy osztálytársam akinek az apja arab, és orvos itt Magyarországon. És egyik orvosom is arab, vele sincs semmi. Szóval lényegében nem tudom mondani azt se, hogy ne tedd, meg azt se,hogy igen...
csak a tapasztalatokat tudtam elmesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!