Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozza mennetek egy arabhoz aki itt not fel itt jar egyetere, europai felfogasa van olyanint egy magyar!?

Nem.
De mivel amúgy is csak a fehér bőrt tartom vonzónak így esélytelen.
És nem vagyok rasszista, csak a vonzódásról beszélek.

Ugy veszem eszre hogy a kerdesre a valaszok eleg vegyesek.
eloszor is o is ember es nem egy foldon kivuli mert arab.
azert tettem fel a kerdest hogy tudjak ismerjem masok tapasztalatat hogxha netalantan.
amikor megkerte a kezem egybol igen mondtam ez azert volt mert benne talaltam meg azt ami nekem kell es nekem hianyzik.
O az elso ferfi az eletemben. De meg sose ismertem ilyen turelmes , udvarias , odafigyelo , buszke , okos , turelmes ferfit mint o.
dolgozik mar 18 eves kora ota mivel azt tanitottak neki hogy gondolj a jovodre.
Amikor korhazba kerultem fel evre minden nap orakat volt bent nalam es el nem tudom mondani.milyen.jol esett.
Nekem 4 eve meghaltak a szuleim ( mivel senkim nincs magyarorszagon mert a csaladom ki koltozott kulfoldre csak mi.maradtunk igy egyedul maradtam. ) majd elhelyrztek egy csaladnal. nagyon joba vagyok veluk denem azt kaptam mint a szuleimnel a szuleim egybol befogadtak apa rendszeresen jart vele teniszezni heti . de itt nagyon ellensegesek vele mar az elejetol fogva szurkalodnak amit baratom eleg trefasan probal kezelni.
mar 4 honapja lakunk egyutt.
probaljuk felepiteni a mi kis birodalmunkat. de mint minden napcsolatban vannak melypontok vitak.
nalunk is voltak.
A 40. Valaszolora reagalva
Nagyon feltekeny tipus es latni lehet az arcan ha valami nem tetszik neki .. nem tetszett neki amikor a jazz balett fellepeseken feszes volt a ruha de evvel megbaratkozott idovel.
Zavarta ha tul joba voltam a munkatarsaimmal vagy az osztalytarsaimmal.
aminek sokszor hangot is adott de en elmondtam neki hogy ha.te brszelsz lanyokkal en mert nem tehetnem?!
Nem csalom meg attol fuggetlenul hogy beszelgetek vele.
Azota picit meg latom a szemein ha zavarja de nem szol.
egy nagyobb gond az az volt mikor 18. szulinapomon elmentem es magamra tetovaltattam hogy anya es apa koszonom az eletet.
hozza szeretnem tenni nem latszik mert a melltarto eltakarja hatul az oldalamon. ettol total kiborult mert nagyon gyuloli a tetovalast es a test ekszereket.
kompromisszumokat kotunk gyakran ez azert van mert az araboknal n divat a mukorom es ez sem tetszett neki
de ezt is jol kezeltuk megbeszeltuk sokat beszelgetunk es ez jo.
Viszont megvannak benne a tipikus vonasok mint az onfejuseg.
viszont a legjobb tulajfondaga hogy nem szeret veszekedni ha esetleg arra kerulne sor akkor atmegy a masik szobaba es elkezd .rajzolni.
Tenyleg nem kell rajuk kopkodni egybol sajnos en ia ismerek eleg undorito arabot es magyart is es jo ember arabot es magyar is.

"Nagyon feltekeny tipus es latni lehet az arcan ha valami nem tetszik neki .. nem tetszett neki amikor a jazz balett fellepeseken feszes volt a ruha de evvel megbaratkozott idovel.
Zavarta ha tul joba voltam a munkatarsaimmal vagy az osztalytarsaimmal."
Ezek az óvatosságra intő jelek, nem az, hogy arab (pláne ha gyerekkora óta itt él). Ismerek sok magyar/muszlim párt, akik jól kijönnek (meg olyat is párat, akik nem), nem a nemzetiségtől függ ez, de a túlzott féltkenykedés ijesztő.

Kezd a leírásodból kialakulni egy kép bennem rólad,ha nem baj leírom,hogy én hogy látlak téged:
Nincs egy biztos családi háttered,mióta szüleidet elveszítetted.Egyetlen szoros támaszod ez a fiú.Még gyerekként,14 évesen ismerted meg,tőle kaptál annyi szeretetet,amit később a család már nem tudott megadni.A kedvéért leszoktál a disznóhúsról.Ő próbál téged kisajátítani,elhatárolni a barátaidtól,ismerőseidtől.Most még jó képet vág hozzá,hogy beszélsz és találkozol velük,de ez egy alvó vulkánra emlékeztet.A nőiességedet igyekszik kordában tartani,se műköröm,se feszes ruha,se tetkó,mert hivalkodóak és elég,ha csak neki tetszel.
A fogadott családodban nem egy embernek,hanem senkinek sem szimpatikus,ami azért egy átgondolást megér.
A leírtak fényében mindegy,hogy Bélának vagy Juszufnak hívják az illetőt,az ilyen férjek tartják otthon az asszonyt,akinek el kell számolni mindennel,önálló keresete,véleménye nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!