Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Unokatesómnak felhoztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokatesómnak felhoztam egy tavalyi esküvőn történteket, mire csúnyán felcsattant? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval unokatesóm lány, 23 éves, egy tavalyi 100 fős lagziba a szüleivel érkezett. Odamentem hozzá bájosan cseverészni, mint általában a lagzikon szokás, de olyan unott képet vágott, hogy rossz volt ránézni. AZ est hátralévő részében egyszer sem jött oda beszélgetni hozzám, pedig én párszor kértem, hogy igyunk meg valamit. Csak ült addig az asztalánál az anyukájával, míg be nem toppant a pasija /3 éve vannak együtt/. Akkor aztán tánci tánci meg miegymás. Minap összefutottam vele, és szóvá tettem, hogy a pasid nélkül már jókedved sincs, pedig ott volt az egész családod, jó étel, ital volt, remek zene, és pazar helyszín. Mire közölte, hogy ezt én úgysem értem, hogy milyen az, ha nincs veled a párod, mert nekem nincs. Lányok, fiúk, ha nincs veletek a párotok, ti is olyanok vagytok, mint a bili füle? Én megértem, hogy természetes jobb, ha az ember mellett az van, akit igazán szeret, de miért az a legfontosabb egy ilyen eseményen? Múlt héten az én párom sem tudott eljönni egy ballagásra, mégsem ültem az asztal végében, mint egy darab kaka. Csak én vagyok ilyen "selejtes", hogy akkor is jól tudom magam érezni, ha nincs ott a pasim?
2012. máj. 10. 11:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%
De rossz lehet elveszíteni a személyiségeteket... és ha a faszitok otthagy, majd a következőtől kaptok újat?
2012. máj. 10. 23:03
 22/22 A kérdező kommentje:
a személyisége nem változott, még mindig ugyanaz a lány. Csak a pasi nélkül nem szeret semmit se csinálni. Én nem mondom, hogy ez baj, csak én más típus vagyok !
2012. máj. 11. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!