Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unokatesómnak felhoztam egy tavalyi esküvőn történteket, mire csúnyán felcsattant? Mi a véleményetek?
Most erre mit mondjak? Együtt nőttem fel a bátyámmal, még otthon lakik, de ha ha ott járok, arra sem veszi a fáradtságot, hogy kijöjjön köszönni nekem. Mint egy idegen. Pedig nekem van párom és külön életem. A vér igenis néha vízzé válik.
Gyerekként jóban voltatok, lehet, hogy már nem tart rád igényt.
Azért elég fura volt a te beszólásod is szerintem...már ne haragudj.
Egyébként meg tuti,hogy nem az volt a baja,hogy a pasija később ért oda, csak nem akarta neked elmondani,ennyi.
Te meg felhánytorgatod, elég undok stílusban...nem vagy valami tapintatos.
"összefutottam vele, és szóvá tettem"
"szóba jött, egyszerűen. nem vagyok kötekedő"
Aha. Hogyne. Nyilván oka volt rá, hogy ne keresse a társaságodat. Én csak azt nem értem, hogy miért vannak olyan emberek, akiknek ez elsőre nem esik le? Még akkor is, ha facebookon beszélek velük, ha valamikor nem tartok igényt a társaságukra, mit kell erőlködni, meg vergődni. Ezer és egy oka is lehetett annak is, hogy csak a párjától lett jó kedve.
Én is se örülök ha nincs velem a Kedvesem, de ettől még remekül tudok szórakozni nélküle is - persze úgy, hogy hiányzik közben..
Nem értem az unokatesód viselkedését, szerintem egy esküvőn alapból nem így kéne viselkednie az embernek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!