Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hazassagkotes mar csak a multe?
De aki nem akar az azt mondja nem pedig azt h teljesen mindegy mert így is úgy is együtt vannak. Mert ez pont azt jelenti h neki mind1. Mondja ki egyenesen h NEM akarja, ne azzal jöjjön h felesleges.
És am pont arról beszéltem amit 40 írt. Ilyen az amikor valakit annyira szeretsz h fontosabb az ő boldogsága mint a te hülyeségeid :D Sok boldogságot nektek.
Te tényleg rohadtul nem fogod fel. Próbálom úgy mint az ovisoknak:
Nem erőlteti, nem kényszeríti rád. Csak egyszer beszéltek erről és megtudod h őt boldoggá tenné. És ő továbbra sem erölteti sőt szóba sem hozza többet, de ha te tényleg szereted akkor meg kéne forduljon a fejedben h ezt mégis megteszed h boldog legyen a kedvesed. Mert elm szereted és boldognak akarod látni.
Felfogod végre???? Gondoltam h nem mert csak a te véleményed van és minden más hülyeség. Hát gratulálok. Az ilyen sem érdemel normális párt mégis az ilyenek fogják ki többségben sajnos
Kedves 30/44!
el fogok válni? Tényleg? Te valami látó lehetsz!
Figyu az ötöslottó számait nem tudod, mert ara is kíváncsi vagyok! :)
Tipikus! Légyszi a nyomorodat ne itt kiélni, attól, hogy neked s.r az élet másnak még lehet jó...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!