Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelt kérdés
Fokepp 20-on evesek velemenyere lennek kivancsi. En egy 20 eves lany vagyok es tobb olyan ferfi ismerosom is van, akik, habar parkapcsolatban vannak, kijelentettek, hogy nem szeretnenek kesobb se meghazasodni. Tenyleg ennyire kezd elavulni ez a hagyomany, vagy csak veletlenul akadt ennyi nem hazasodni kivano ismerosom?
2012. máj. 10. 02:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar megházasodni,annak nem "tök mindegy". NEM AKAR házasodni.Ha ez akkora ellentét,akkor lehet szakítás a vége, de ettől még egyik fél sem hibásabb a másiknál.
2012. máj. 10. 15:41
 42/45 anonim ***** válasza:

De aki nem akar az azt mondja nem pedig azt h teljesen mindegy mert így is úgy is együtt vannak. Mert ez pont azt jelenti h neki mind1. Mondja ki egyenesen h NEM akarja, ne azzal jöjjön h felesleges.

És am pont arról beszéltem amit 40 írt. Ilyen az amikor valakit annyira szeretsz h fontosabb az ő boldogsága mint a te hülyeségeid :D Sok boldogságot nektek.

2012. máj. 10. 15:48
 43/45 anonim ***** válasza:
Forgathatjuk ezt sokféleképpen, ha pedig az én boldogságom fontos neki,akkor megérti,hogy nem kívánok élni a házasság adta lehetőséggel.
2012. máj. 10. 15:50
 44/45 anonim ***** válasza:
37%

Te tényleg rohadtul nem fogod fel. Próbálom úgy mint az ovisoknak:

Nem erőlteti, nem kényszeríti rád. Csak egyszer beszéltek erről és megtudod h őt boldoggá tenné. És ő továbbra sem erölteti sőt szóba sem hozza többet, de ha te tényleg szereted akkor meg kéne forduljon a fejedben h ezt mégis megteszed h boldog legyen a kedvesed. Mert elm szereted és boldognak akarod látni.

Felfogod végre???? Gondoltam h nem mert csak a te véleményed van és minden más hülyeség. Hát gratulálok. Az ilyen sem érdemel normális párt mégis az ilyenek fogják ki többségben sajnos

2012. máj. 10. 15:54
 45/45 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 30/44!

el fogok válni? Tényleg? Te valami látó lehetsz!

Figyu az ötöslottó számait nem tudod, mert ara is kíváncsi vagyok! :)

Tipikus! Légyszi a nyomorodat ne itt kiélni, attól, hogy neked s.r az élet másnak még lehet jó...:D

2012. máj. 11. 07:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!