Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelt kérdés
Fokepp 20-on evesek velemenyere lennek kivancsi. En egy 20 eves lany vagyok es tobb olyan ferfi ismerosom is van, akik, habar parkapcsolatban vannak, kijelentettek, hogy nem szeretnenek kesobb se meghazasodni. Tenyleg ennyire kezd elavulni ez a hagyomany, vagy csak veletlenul akadt ennyi nem hazasodni kivano ismerosom?
2012. máj. 10. 02:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
86%

13:38

Hogy lehetsz ennyire megkeseredett? Jesszus.

2012. máj. 10. 13:40
 32/45 anonim ***** válasza:
93%
Bírom h itt akkora jósok vannak h csak na XD Mindenkinek a jövőjét ismerik. XD Tiszta nevetséges
2012. máj. 10. 13:42
 33/45 anonim ***** válasza:
71%
a házasságot rengeteg tényező befolyásolja. Többek közt ahogy írták már pára, nem mindegy milyen alapot kap az ember a családjában, milyen miliőben nő fel.Aztán az sem mindegy, kapocslatok terén milyen tapasztalatok maradnak. Egy példa: Párommal 4 és fél éve vagyunk együtt,két hét múlva lesz az esküvőnk. Ő 30,én 26. Mikor megismertem, az előtt lett vége 6 éves kapcsolatának. Az akkori barátnője velem egy idős (mindjárt megérted a lényegét) Niki-nevezzük így. Szóval Nikivel sokáig éltek együtt,s mindenki elmondta (családtagok,barátok,stb)amikor Nikinek késett a havija (védekeztek, de a nőknél több ok lehet mint tudjuk,ha késik)Tamás fel tudta volna akasztani magát az idegtől,s ha véletlenül Niki elejtette,hogy szeretné,hogy később összeházasodjanak, abban a szent pillanatban véget akart vetni mindig a kapcsolatuknak. S mellé még a gyerek gondolatától is hányingert kapott. Ezt Ő is elmondta nekem,mikor randizgattunk,s elmondta nem tervez már hosszú távra,szóval ha kapcsolatot akarok vele, ennek tudatában tegyem. Egy kerek hónapja jártunk,mikor megkérte a kezem. Mindenki!!! sokkot kapott,hogy ez hogyan van, pont Tamás???? Fél éve voltunk együtt,mikor azt mondta: "Andi tedd le a fogamzásgátlót, gyereket akarok Tőled". Az első próbálkozásaink sírógörcsben törtek ki,mikor negatívak lettek a tesztek,majd rá fél évre teherbe estem. Mikor kiderült,hogy terhes vagyok, akkor felraktuk mindenkinél arra a bizonyos i betűre a pontot. "Tamás? Biztos,hogy Te vagy az? Tutira? Pont Te?"-mindenki ezt kérdezte. Aztán vázolta mindenkinek: Lehet,hogy Andi Nikivel egy idős, de két külön világ, ég és föld... Niki egy taknyos csitri,akire egy legyet nem bíznék rá, Andi meg egy igazi NŐ. Egyszóval a tapasztalat ami előtte éri az embert visszatarthatja,de az új dolgok teljesen megváltoztathatják a világképet. S sajnos a mai tízen éves lányok világképe miatt nem is csoda,ha egyáltalán nem lesznek esküvők később. Mert valljuk be, kinek kell egy hisztis csitri élete végig? Vannak kivételek, de az nagyon ritka.
2012. máj. 10. 14:11
 34/45 anonim ***** válasza:
30%
Statisztika,nem jóslás. A fele válással végződik.1-2 évig mindenki örül, és nagyon boldog, aztán jön a józanító valóság.
2012. máj. 10. 14:11
 35/45 anonim ***** válasza:
89%
De jóslás mert te pontosan meg tudod mondani h abba a százalékba tartozik. Nagyszerű. Hol lehet felfogadni?? Én is szeretném tudni h hányszor és miért válok majd el
2012. máj. 10. 14:17
 36/45 anonim ***** válasza:
89%

Am meg bírom. Nállatok gondolom mindíg félig üres a pohár, mert ugya a FELE végződik válással, de te csak azt látod h a fele válás. Pedig a fele nem. A fele együtt marad élete végéig. És te meg s hozzád hasonlók mégis mindíg rávágjátok h márpedig te és te válni fogtok XD XD XD

Én úgy látom h a pohár félig tele és én a párommal tudunk úgy élni h ne legyen a vége válás

2012. máj. 10. 14:19
 37/45 anonim ***** válasza:
84%

Én is 20 éves lány vagyok, nemsokára lesz az esküvőnk. :)

Az ismeretségi körömben van pár lány, akik nemrég házasodtak, 25 éves koruk környékén. Szerintem nincs elavulóban a házasságkötés, hanem a te ismeretségi köröd gondolkozik máshogy. :)

2012. máj. 10. 14:33
 38/45 anonim ***** válasza:
72%

De ugyanúgy mondhatnám, hogy ha a kedvesem ismer és szeret, akkor nem akar rákényszeríteni, hogy hozzámenjek. Ennyit nem tud megtenni értem?

Ha úgyis együtt maradunk örökké, akkor miért tegyünk meg valamit, ami teljesen felesleges? Ez olyan, mintha elmennék bejelenteni az önkormányzatnál, hogy szeretem az anyukámat, és kérek róla papírt.

2012. máj. 10. 15:04
 39/45 anonim ***** válasza:
30%
38. Nem arrál van szó h rá akar kényszeríteni de tegyük fel tudod h ezzel mien boldoggá tennéd. Nki boldogság neked meg tök mindegy. Akkor vagy olyan önző h azt mond h nem mert hülyeség?? Ha neked úgy is mindegy??? V akkor ne bizonygasd h mindegy hha egyszer úgy gondolod h nem az, mert valami oka csak van annak h még akkor sem házasodnál ha a párod a hetedik menyországba repítenéd ezzel. V csak nem olyan emberrel vagy akinek a boldogsága fontosabb neked mint a makacsságod. Akkor inkább ne is házasodj, de ha ő felveti az ötletet légy oly szives és engedd át olyannak aki meg is érdemli őt
2012. máj. 10. 15:21
 40/45 anonim ***** válasza:

férjem nem akart elvenni sose, megkérte a kezem,éltünk csendesen és egyszer megkérdezte,hogy miért lenne minden más,illetve miben,ha feleségül venne? Én meg elmondtam,hogy számomra jó lenne tudni,hogy úgy is hozzá tartozom. Szeretném a nevét viselni,hogy büszkeséggel mutatkozzak be úgy,mint pl Kissné Görög Katalin, tudja a világ,hogy kihez tartozom, és mert jól esne,már ha úgy is örökké együtt akarunk maradni,akkor neki mindegy. Meg,hogy kislány korom óta arra vágyom,hogy nekem is legyen egy hercegem,aki elvesz. Nem erőltettem rá,csak elmondtam miért szeretném én,aztán láss csodát,egyik nap kijelentette hogy júniusban feleségül vesz. Ez már 5 éve volt, és 10 éve vagyunk együtt. :)

32/N

2012. máj. 10. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!