Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hazassagkotes mar csak a multe?

13:38
Hogy lehetsz ennyire megkeseredett? Jesszus.

Am meg bírom. Nállatok gondolom mindíg félig üres a pohár, mert ugya a FELE végződik válással, de te csak azt látod h a fele válás. Pedig a fele nem. A fele együtt marad élete végéig. És te meg s hozzád hasonlók mégis mindíg rávágjátok h márpedig te és te válni fogtok XD XD XD
Én úgy látom h a pohár félig tele és én a párommal tudunk úgy élni h ne legyen a vége válás

Én is 20 éves lány vagyok, nemsokára lesz az esküvőnk. :)
Az ismeretségi körömben van pár lány, akik nemrég házasodtak, 25 éves koruk környékén. Szerintem nincs elavulóban a házasságkötés, hanem a te ismeretségi köröd gondolkozik máshogy. :)

De ugyanúgy mondhatnám, hogy ha a kedvesem ismer és szeret, akkor nem akar rákényszeríteni, hogy hozzámenjek. Ennyit nem tud megtenni értem?
Ha úgyis együtt maradunk örökké, akkor miért tegyünk meg valamit, ami teljesen felesleges? Ez olyan, mintha elmennék bejelenteni az önkormányzatnál, hogy szeretem az anyukámat, és kérek róla papírt.

férjem nem akart elvenni sose, megkérte a kezem,éltünk csendesen és egyszer megkérdezte,hogy miért lenne minden más,illetve miben,ha feleségül venne? Én meg elmondtam,hogy számomra jó lenne tudni,hogy úgy is hozzá tartozom. Szeretném a nevét viselni,hogy büszkeséggel mutatkozzak be úgy,mint pl Kissné Görög Katalin, tudja a világ,hogy kihez tartozom, és mert jól esne,már ha úgy is örökké együtt akarunk maradni,akkor neki mindegy. Meg,hogy kislány korom óta arra vágyom,hogy nekem is legyen egy hercegem,aki elvesz. Nem erőltettem rá,csak elmondtam miért szeretném én,aztán láss csodát,egyik nap kijelentette hogy júniusban feleségül vesz. Ez már 5 éve volt, és 10 éve vagyunk együtt. :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!