Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hazassagkotes mar csak a multe?

Figyelt kérdés
Fokepp 20-on evesek velemenyere lennek kivancsi. En egy 20 eves lany vagyok es tobb olyan ferfi ismerosom is van, akik, habar parkapcsolatban vannak, kijelentettek, hogy nem szeretnenek kesobb se meghazasodni. Tenyleg ennyire kezd elavulni ez a hagyomany, vagy csak veletlenul akadt ennyi nem hazasodni kivano ismerosom?
2012. máj. 10. 02:00
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
23%
A férfiak azért nem akarnak házasodni, mert a házasság intézménye alapvetően a férfiak kizsákmányolására jó már csak, semmi másra nem. De a törvényeket úgy fogják módosítani, hogy ugyanezek a rendelkezések legyenek irányadóak az élettársi kapcsolatra is, szóval technikailag mindegy lesz már, hogy házasok-e a felek, vagy sem, úgyis visz az asszony mindent, ha akar, gyereket, házat, tartásdíjat.
2012. máj. 10. 12:40
 22/45 anonim ***** válasza:
88%
Hát már nem azért de a nő is megszophatja. Rokonom elvált. Persze a házasságkor a pasira lett iratva még a ház is szóval válás után övé lett a ház, nem kelet gyerektartást fizetnie mert nem volt meg tul képp semmit. Ő nyert mindent a rokonom meg költözhetett az anyjához. Szóval ne mondja már azt nekem senki h a pasit kizsákmányolja a válás minden esetben.
2012. máj. 10. 12:45
 23/45 anonim ***** válasza:
64%
Én sem szeretnék megházasodni, de szeretnék valakivel együtt élni boldogan, míg meg nem halunk. Szerintem a házasság hülyeség, én anélkül is tudok hűséges lenni.
2012. máj. 10. 12:46
 24/45 anonim ***** válasza:
81%
Jah még annyi h aki így áll hozzá h úgy is elválunk és a másik mindenem elviszi, nem is való a házasság.
2012. máj. 10. 12:47
 25/45 anonim ***** válasza:
80%

23

És ha a párodnak mindennél többet jelentene az h megházasodtok akkor miért nem vennéd el?? Elvégre ahogy te fogod fel azzal és anélkül is ugyan úgy meg lehet lenni szerelemben. Akkor miért ne tennéd boldoggá azzal h elveszed??

2012. máj. 10. 12:49
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

12:49

Mert lány vagyok.

2012. máj. 10. 13:16
 27/45 anonim ***** válasza:
95%
Akkor is csak annyiban változik a szitu h nem elveszed hanem hozzámész. Képzeld én is lány vagyok és még ha nem is akarnék házasodni, nem lennék már menyasszony akkor is belemennék ha tudnám h a páromat ez boldoggá teszi.
2012. máj. 10. 13:19
 28/45 anonim ***** válasza:
87%

ohhh, hát én világ életemben utáltam a házasságot, soha nem akartam házasodni és gyereket sem...

2 éve vagyok házas és 1 éves a gyerek...:)

szóval erről ennyit!!! :D

2012. máj. 10. 13:28
 29/45 anonim ***** válasza:
91%
jah és 27 éves vagyok :)
2012. máj. 10. 13:31
 30/45 anonim ***** válasza:
6%

13:28

Igen, és 5 év múlva válsz.Erről ennyit.

2012. máj. 10. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!