Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moira-88 kérdése:
Milyen esküvőről álmodtok? Hol képzelitek el, és milyen ruhában?
Figyelt kérdés
Én mindenképpen a szabadban szeretném az egész szertartást. Kb. mához egy évre tervezzük, én szeretnék igazi tengerparti esküvőt, de sajnos minden megtakarításunk a házfelújításra megy el. Úgy gondoltam lehetne akkor egy szép fás helyen. Ötleteitek vannak ami megfizethető is?2012. máj. 7. 17:07
11/12 anonim válasza:
én mindenképp a családommal és a barátaimmal akarom megosztani ezt a napot (term. párom is)...nekünk szép családunk van, jó barátaink...velük érezzük magunkat a legjobban:) nem akarok hatalmas felhajtást, de ki akarom élvezni ezt a napot! a lényeg, hogy nagy buli lesz a szeretteinkkel! mert mi amúgy is nagy bulizós társaság vagyunk...nekünk ez a természetes:) és viszem bele a saját stilusom, az ötleteimet...barátnőim végig segitenek....mindent velük csinálok, illetve hugommal, anyukámmal...(legalábbis a női dolgokat...:D)..párom szintugy...hiába, nekünk sok ember jutott, akiket imádunk!!!:) jövőre tervezzük:) júniusban:)
23L
12/12 anonim válasza:
Alapvetően elegáns esküvőt szeretnék modernebb részletekkel (pl. nem bordó-arany díszítéssel, pezsgőspoharas-gyűrűs meghívókkal). Én inkább meghittebb esküvőt szeretnék kevesebb meghívottal, tényleg olyanokkal, akiket szívesen látunk. Ruhának mindenképpen pántos, mert a mellem miatt a pánt nélküli nem állna jól, és inkább törtfehér (a sárgás bőrtónusom miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!