Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy képzelitek el egy fiú hogy udvaroljon nektek?
Hát mint a kisherceg.
Szép lassan, egyre közelebb.
Én nem örülnék ha rögtön virágot hozna, ajándékot. Persze, ne legyen skót sem, de ne érezzem magam lekötelezve.
Szeretném, ha először őzikeszemeket meresztene rám, persze ne bambán. :)
Aztán, ha keresné a társaságomat.
Figyelmesen meghallgatna. Elkísérne.
És nem ugrana rám az első pillanatban. a másodikban sem.
Vicces lenne, de nem ökörségekkel. Ja, és nem szeretném látni, hogy más csajoknak is csapja a szelet. Ám legyen másokkal is udvarias, korrekt.
Vegyem észre, hogy megbízható. hogy üres lenne nélküle az életem.
Én úgy gondolom minden nő más. Nekem például van egy olyan ismerősöm, aki kifejezetten megrémül és leblokkol, ha egy férfi virágot visz neki, vagy sokat bókol.
Úgy gondolom a legjobb, ha rá figyelsz és kitapasztalod, hogy mivel veheted le a lábáról és nem csak azt teszed ami szerinted jó lehet.
Például ha szeretnéd elvinni vacsorázni finoman tudd meg, hogy milyen helyen vacsorázna veled, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy puccos helyen Ő jól érezné magát.
Szerintem a kis apró meglepetéseknek minden nő örül. Ilyen lehet egy szép sms is.
Az viszont nagyon kiábrántdító számomra, már az elején, ha rám telepszik valaki. Nem kell minden percben lejelentkezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!