Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-24 éves nők/lányok! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-24 éves nők/lányok! Hogyan képzelitek el a felnőtt korotokat? (lentebb)

Figyelt kérdés

Pl férj+gyerek(ek)??

Valamint, a férjetek mellett ti is elmennétek dolgozni?:D Vagy nem??Ha igen, mit?

Kort is, ha lehet. Köszi:)

2011. jan. 29. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

En szeretnek ferjet, egy lany gyereket. Es igen, el szeretnek menni dolgozni. Hogy mit, azt meg nem tudom, de majd az ido elteltevel kiderul...

18/L

2011. jan. 29. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:

30 éves koromig nem szeretnék babát, a házassághoz egyáltalán nem ragaszkodom, ki szeretném építeni a karrierem. de az biztos, hogy első állásban nem leszek soha háziasszony.

N.19

2011. jan. 29. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Én 4 éve vagyok együtt a párommal.Kb 1,5 éve tervezgetünk komolyabban.

Mostmár ott tartunk,hogy teljesen komolyan gondoljuk mindekEtten az együttélést.

De ehhez ház kell,a szülőktől teljesen külön.

Aztán ő eljár dolgozni,én végezném a ház körüli munkát,és vezetném a háztartást.Ezt követően ha találtunk házat,jöhet az eljegyzés,esküvő,lehet hogy csak szűk családi körben,nem szeretnék nagy felhajtást.A mai világban,ez a rossz anyagi helyzet,rengetegbe lenne egy lagzi.

De a párom ezt másképp gondolja,ő nagy lagzit szeretne,de persze neki megvan hozzá az anyagi háttér,a szülei jól állnak.

És a lagzi után nemsoká jöhetne a baba.Ha nekem nem jönne be valami munka.

De persze igen dolgoznék,ha úgy adódna,nem kötelező a férfinak eltartani a családot,vagyis csak a férfinak letenni az asztalra valamit.A nőnek is ugyanúgy kell.

21/L

2011. jan. 29. 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, férj+gyerekek. Bár a szüléstől egyelőre borzasztóan rettegek (terhességtől is), de remélem ez majd megváltozik:)

A tervem: Leköltözni Dél-Franciaországba (Provence, Carcassonne), egy kertes házba, a telken levendulaültetvény, és van egy kis fűszeres-gyógynövényes boltunk :D

Sajnos ezektől még igen távol állok:(

19/L

2011. jan. 29. 19:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék egy szerető férjet, aki épp anyira szeret, mint én őt. Szeretnék 3 egészséges gyereket szülni, de ha 4 vagy 5 lesz az sem baj.:)

Szeretnék karriert is, ebből következik, hogy dolgozni is akarok.

De még tanulok, és férj jelölt sincs.:P

20/L

2011. jan. 29. 19:33
 6/16 anonim ***** válasza:

én 30as éveim előtt szeretném remélhetőleg az első gyereket és az esküvőt (bár az esküvő nálam elég speciális dolog, mert nem hagyományos templomit szeretnék=))

dolgozni természetesen fogok, ezért tanulok elég keményen. ha elvégzem az egyetemet, akkor vegyészként fogok dolgozni.

csak ehhez kéne találnom valakit, aki megfelel az igényeimnek és én is az övéinek. úgyhogy azt hiszem a 30as határ ki fog tolódni, de ez van... =)

20/l

2011. jan. 29. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

ház-esküvő-5 gyerek, a férjem dolgozik, rengeteget keres :D, én is dolgozom otthon,részmunkaidőben belső építészként

ennyi :)

15/L

2011. jan. 29. 19:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Én 22 éves vagyok..nem tartom már magam gyereknek, szerintem már eléggé a felnőtt korban vagyok.

Még főiskolás hallgató vagyok, és mellette dolgozom. Ha lesz férjem, az nem azt jelenti, hogy nem fogok dolgozni. Nem szeretek senkitől sem függni.

És hogy mit? Ami adódik..ebben a világban. Legjobb lenne a szakmámban dolgozni, de ha kell a pénz, elmegyek takarítani is.

2011. jan. 29. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:

én vlsz egyedül élek majd... egyenlőre fordítónak szeretnék tanulni, ha nem sikerül, dohányt termesztenék.

Egy évet mindenképp külföldön akarok tölteni, h tapasztalatot gyűjtsek. Ja és lesz egy macskám, ez holtbiztos. :D

20/L

2011. jan. 29. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha meglesz az érettségim és a szakmám akkor szeretnék összeköltözni párommal és elkezdeni dolgozni, majd ha lesz pénzem akkor elvégezni lakberendező tanfolyamot, mert mindig is az akartam lenni :) Gyereket olyan 30 éves kor körül szeretnék, 2 és császárral.

Illetve a tovább tanulást nem tudom, mert nem lenne rossz, viszont nem tudom minek.

17/L

2011. jan. 29. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!