Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-24 éves nők/lányok! Hogyan képzelitek el a felnőtt korotokat? (lentebb)
Pl férj+gyerek(ek)??
Valamint, a férjetek mellett ti is elmennétek dolgozni?:D Vagy nem??Ha igen, mit?
Kort is, ha lehet. Köszi:)
Nekem először egy férj jelöltet kéne találnom. Aztán ha ez megvan, akkor persze jöhetnek a gyerekek. Miután elvégeztem a főiskolát külföldre szeretnék költözni, Dél-Olaszországba, vagy Angliába, és itt dolgozni. Férj, és gyerekek mellett is mindenképp dolgozni fogok, akár a szakmámban, akár ami adódik. Munka nélkül egyrészt nincs pénz, és nem szereném, ha egyedül a férjem tartana el, másrészt meg munka nélkül haszontalannak érezném magam.
De ezek csak álmok, az élet úgyis mást hoz majd... :)
18/L
Szeretném befejezni a sulit, aztán szakosodni (nőgyógyászat). Jó lenne egy magánrendelő, mert nem hálapénzből szeretnék megélni. De a magánrendelő mellett szeretnék állami kórházban is dolgozni.
Szeretnék egy férjet és egy vagy két gyermeket:) Azt még nem tudom mikor szeretnék szülni, de lehetőleg nem 35 éves kor felett...
Jó szeretnék lenni a munkámban, de nem szeretnék karrierista lenni:)
20/L
Én elsősorban a munkámnak élnék. A gyerek nem jöhet, bár a párom biztosított felőle, hogy ha "becsúszna" egy pici akkor teljes mértékben felvállalná és segítene.
De Én ennek ellenére sem akarok picit. Nem azért tanulok az egyetemen, hogy a tudásom a semmibe dobjam. Én még meg akarom váltani a világot! Körül utazni a Földet!...
Szóval a jövőm elég mozgalmas lesz. Nem kell otthon ülős meló 21/L
hu lesz férjem :DDD
1 gyereket szeretnék fiút vagy 2 de akkor a fiú legyen az idősebb vagy mindkettő fiú vagy 3 gyerek és 2 fiú 1 lány :DDD :)
elmennék mellette dolgozni, és jogász szeretnék lenni :)
14-15/L
Élettársi kapcsolatot szeretnék, de papíron házasságot nem. Gyerekekben egyelőre nem akarok így tervezni, nem tudnám magam elképzelni anyaként, és hogy őszinte legyek, a mostani barátomat sem apaként :DDD De még bármi lehet....
Mi az, hogy elmennék-e dolgozni? Miért várnám el, hogy ő tartson el engem? :| Mit... bahze, ami a szakmám lesz :D
17L
leérettségizem, aztán jöhet vmilyen fősuli vagy egyetem. 20-as éveim végére szeretnék férjhez menni, utána 2 gyerek édesanyja lenni. s szeretnék rengeteget utazni,világot látni pl Mexikóban,Olaszországban stb
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!