Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti mit vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit vártok el egy nőtől, milyenek képzelitek el az igazit?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem felszínes, nem kétszínű, aranyos, nem kirívó, nem mindenki ribanca, megbízható.
2011. nov. 11. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Nekem te vagy az igazi! Ez biztos!
2011. nov. 11. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is te :D
2011. nov. 11. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hajlandó tenni azért, hogy boldogok legyünk együtt.. ez mondjuk elég fontos.
2011. nov. 11. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nagyon bejön, hogyha egy nő művelt. Például ha egyetemre jár.

Vonzónak tartom, hogyha zenél, mondjuk zongora vagy hegedű, és énekel. Ez engem valamiért nagyon beindít. Számomra az ilyen művészeti dolgok csak fokozzák egy lányban a nőiességét. Nem úgy értem, hogy a művészet elnőiesedett lenne, csak nagyon sokat dob számomra egy lányon.

Nem ártana, hogyha tud 1-2 nyelvet, vagy jó a nyelvérzéke.

Fontos még, és talán ilyenből van a legkevesebb, hogy ne legyen magamutogató és ne feküdjön össze mindenkivel. Főleg azért, mert nagyon visszataszítónak tartom, hogyha álmaim nőjéhez "hozzáér" egy másik férfi. A magamutogatás meg onnan ered, hogy megismertem nemrég egy nagyon szép lányt, akin feltűnt, hogy nem az a magamutogatós, szal nem teszi ki pl a melleit meg nem jár folyton ilyen rövid szoknyákba meg nacikba. Ez is egy olyan dolog, ami engem beindít. Olyan visszafogott, szolid öltözködésű. Persze mégis nőies és csinos. Az ilyen sokat-mutató ruháktól az lesz az érzésem, mintha csak valami szexuális tárgy lenne a hölgy.

Szal lényegében a külsőből nekem az számít, hogy ne legyen olyan "ribancos", aki folyton fel akar tűnni mások előtt, hogy ő igenis lány. Meg persze tetszen. De ennek nagyon könnyű megfelelni. Nekem kb a lányok 95% tetszik. Leginkább az arc tetszik meg egy lányon. Az alkata meg egyebek..., ezekkel úgy vagyok, hogy nem tudok elképzelni olyan mellet, feneket vagy alkatot, egy lányon akinek tetszik a személyisége és az arca, ami ne lenne szép. Az, hogy teltebb vagy vékony, nekem igazából tökm1. Voltam már brutálisan szerelmes egy 70kgs lányba is és 40kgsba is. Egyikből se lett semmi, csak nagyon tetszettek.

A belső meg azért fontos nekem és sokkal fontosabb a külsőnél, mert kell valami, amiért felnézhetek rá és tudom tisztelni. Főleg a humán területen tanuló lányok jönnek be, de persze lehet reálos is (nem hátrány), csak csináljon valamit. Az ilyen tulajdonságok nagy része fejleszthető és bejön, amikor egy lány fejleszteni akar magán.

Meg fontos még, hogy legyen kitartó, bátor, intelligens.

21f

2011. nov. 11. 23:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 6. :)
2011. nov. 11. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Csináljon sok kaját.
2011. nov. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!