Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél fizeti a lagzit akkor csak őt illeti meg a rokonoktól kapott pénz?
A lány fizet mindent, mindent ő intéz el a fiúnak csak a ruháját kell megvenni. Ebben az esetben az ajándékba kapott pénzt ki kezelje?!
Figyelembe kell venni azt is, hogy a lány évek alatt spórolta meg erre a pénzt.
Tudom együtt élnek, minden közös nincs olyan, hogy enyém tiéd, de itt azért nem kevés pénzről van szó.
Mindkettőt lehet kifogásolni: a srácot, mert csak magára gondolna, mindent gond nélkül elköltene a saját dolgaira. A lányt, meg mert eleve ezek miatt külön kasszán gondolkodik.
Értem én, hogy az egész feltehetően a srác hozzáállásából indult ki, de akkor a lány minek gondolkodik vele közös életen? Egész életében majd kuporgatni akar a közös élményekre, míg a párja meg az autótuningra rakja félre a pénzt?
De mondok mást: ha gyerekük lesz és a lány otthon lesz vele, mi lesz velük? Majd a gyesből/gyedből kell kisakkoznia a háztartást és a gyerek meg az ő szükségleteit + a kaját, számlákra a pénzt, mert a pasi akkor is következetesen csak magára költi a fizetését és nem ossza meg velük?
Aztán jön ide kérdést írni a lány, hogy mit tegyen? Hát talán idejében kéne gondolkodni! Nem külön kellett volna gyűjtenie az esküvőre, hanem komolyan elbeszélgetni a párjával erről a hozzáállásról. Ha pedig nem hajlandó változtatni, akkor kidobni a francba!
Mert azzal nem lesz kisegítve, ha netalántán a teljes befolyt összeget ő kapja, nem a srác. És nem is lenne fair, mert gondolom a srác rokonsága is ad bele, ők meg nem díjaznák, ha azt egyedül az ara kapná, akármennyire is ez tűnik igazságosnak.
Ha a fiú ennyire nem spórolt a lagzira, nem is akarja igazán az esküvőt. A csaj spórolt rá, ergo ő akarja, de őmeg állati anyagias.....tehát a lány házasodna, a fiú nem, a lány meg elvárja, hogy akkor az övé legyen a nászajándékpénz is utána.
Ilyen házasság......el se kell, hogy kezdődjön. Csajszika kierőszakol egy lagzit, amit a fiú ezek szerint enyhén szólva le sem xar, de a lány már fontolgatja hogy akkor övé az ajándék lóvé, ami viszont kettőjüket illeti. Mi a fenét keresnek egymás mellett? - nekem egyből ez jutott eszembe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!