Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél fizeti a lagzit akkor csak őt illeti meg a rokonoktól kapott pénz?
A lány fizet mindent, mindent ő intéz el a fiúnak csak a ruháját kell megvenni. Ebben az esetben az ajándékba kapott pénzt ki kezelje?!
Figyelembe kell venni azt is, hogy a lány évek alatt spórolta meg erre a pénzt.
Tudom együtt élnek, minden közös nincs olyan, hogy enyém tiéd, de itt azért nem kevés pénzről van szó.
Tévedés. A házasság után minden jövedelem közös,tehát a lakodalomban kapott pénz is.
Elég ostoba a lány,ha a spórolt pénzét lagzira költi.
Ha a fiú nem áll jól anyagilag,akkor valószínű nincs lakásuk,stb. A spórolt pénzt erre kellene költeni.
"minden közös, nincs enyém tiéd"
ahha, kivéve az olyan dolgokat, amik egy tetűnél többet érnek... pff
ház autó minden meg van évek óta együtt élnek, tökéletes kapcsolat
A baj az, hogy úgyis olyan dologra lenne költve ami a fiúnak fontos de a lányt nem érdekli, mert ha pl. elmennének nyaralni akkor lányt ne érdekelné hogy elmegy a pénz, de így kicsit zavarja
Legyen kisebb esküvő.
De leginkább semmilyen ne legyen, mert ahol egyik félben is felmerül, hogy kié legyen az ajándékba kapott pénzt...a házasság nem üzlet. Nem is értem, hogy merül fel benned a kérdés.
Én nem értem ezt az egészet úgy ahogy van.
Évek óta együtt élnek,de csak a nő spórol lagzira???
Minden tökéletes,de mégis már azon agyal a lány,hogy kié a lagzi pénz??
Ha ez tökéletes akkor milyen az ha gondok vannak??Mert ez így abszolút nem jó..Vagy csak én vagyok más gondolkodású??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!