Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomesküvő?
Hát szerintem még sokat fog változni az elképzelésed az esküvőről. :) Ahogy te változol, úgy fog megváltozni ez is, mindenesetre szép elképzelés. Régebben én is nagy esküvőt szerettem volna, aztán most inkább csak szűk családi körben, egy kis kápolnánál, egy hangulatos vacsora a vendégekkel, másnap pedig nászút a párommal, legalább 10 napra.
Sajnos ez nem fog megvalósulni. Vagyis kicsit ellentmondásos a dolog, mivel nem szeretnék sok embert, nem akarnék nagy felhajtást, ugyanakkor a rokonságom akikkel tartjuk a kapcsolatot, kb 30an vannak és fontosak ők is számomra, szeretném ha velünk ünnepelnének. A párom részéről ugyanennyi kb a család, plusz az a 10-15 barát párokkal együtt. Szóval ez még így is 80-100 fő.
Nagy esküvőt szeretnék, ahova mindenkit meghívhatok, aki kedves nekem. Templomit nem, csak polgárit. A legjobb helyszín a gödöllői kastély lenne. Nagy, uszályos ruhát szeretnék, aztán egy hatalmas, három napig tartó lagzit. Nászutat valami olyan helyre, ahol még nem jártunk, a neuschwansteini kastélyt megnézném, meg még néhány olyan helyet, amit még nem láttunk, aztán néhány hét pihenés Balin, nyugalomban...
Persze ehhez bankot kéne robbantani valahol :D
Tengerparti esküvő,ahol a régi zenesuli (ahová jártam) vonószenekara játszana rajta. Egy felül szűk,alul tüllös csillogó álomruhában. És ilyen középkorosan tartanám,mármint nem olyan nagy magyaros csapjunk ki a hámból,hanem keringő meg ilyesmik (persze a zenekarral) egészen éjfélig ahol aztán mulatás ezerrel :D
15L
Csak ketten a parommal a termeszetben,plusz tanuk,de bar ne kellenenek. Nem szeretnek masokkal osztozni azon a napon,utalom ha neznek.Utana egy szolid vacsi,fergeteges agytorna es masnap reggel naszut.
Sajnos a parom imadja a felhajtast, azt se viselne el ha nem lehetne ott a csaladja meg a kb 50 haverja....
Mi nem a penz miatt halasztgatjuk hanem miattam.
21/N
Már volt, és baromira utáltam.
Ha lesz rá pénzünk, akkor egy "megemlékező ceremónia" keretében szeretnénk tartani. Egy csodás helyen, ahol sok a zöld, vagy tengerpart van. Szólna egy kis zene. Csak a párom, én, meg egy esketőember lenne. És külföldön lenne. Tudom, nagyon szürreális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!