Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomesküvő?
Figyelt kérdés
Hogyan képzeled el? Nemet és kort is írjatok!2012. ápr. 28. 17:33
1/18 anonim válasza:
Álomesküvő?Én a Bazilikában képzelném el,lóvasszekérrel megérkezni.Nem az a nagyon csicsa hanem visszafogott.Fehér galambokat is eltudnék képzelni.Szép fűzös menyasszonyi ruhával.Ez szép álom! :) 27/L
3/18 anonim válasza:
Kisebb, ne legyen ott sok mindenki, csak aki fontos nekem és a páromnak. A lagzi se legyen nagyszabású. Lehetőleg elviselhetően nézzek ki, hát ez az egy nem fog megvalósulni. :D Szerintem ocsmány menyasszony lennék, így, érdekes mód, magát a házasságot várom, de azt, hogy talpig fehérben bámuljanak, nem.
23N
4/18 anonim válasza:
Emlékezetes,olyan baráti társasággal,akik tényleg közel állnak hozzánk.Nem kell nagy tömeg,a polgári esküvőbe azért raknék egy kis csavart,ne hagyományos házasságkötő teremben legyen,hanem mondjuk egy kis tisztáson,vadászház közelében.A templomi esküvőmet párom szülőfalujában tervezzük megtartani :)) A fejemen lehetne vadvirágból font koszorú,a koszorúslányok a kedvenc barátnőim és kolléganőim lennének.Remélhetőleg ez az álom még idén valóra válik :)) 21/N
5/18 anonim válasza:
Csodaszép ruhában kis templomkertben nagyon szűk család előtt,aztán el nászútra,mellőzve minden lagzinak kinéző dolgot.
99%,hogy meg is valósul :)
6/18 anonim válasza:
irigylem akinek ez megvalosúl!Gratulálok előre is!8éve vagyok a párommal és eddig még nem jött össze(nincs pénz rá)
7/18 anonim válasza:
Kis kápolna, csak a pap, mi ketten és a legszűkebb család plusz a legjobb barátaink (15 fő összesen). A ruhám a lehető legegyszerűbb, semmi abroncs meg ilyesmi. Utána otthon a kertben sörözünk, grillezünk, és mindenki jól érzi magát :)
Nemsokára meg is valósul :)
23/N
8/18 A kérdező kommentje:
Hú, én még csak 16 éves vagyok, így az esküvő még kicsit odébb van, legalább 5 év. :) De sokat álmodoztam már róla. Tehát: én igazi mesebeli esküvőt szeretnék. Nagy esküvőt, nagy felhajtással, sok meghívottal. A koszorúslányok a legjobb barátnőim lennének. A ruhám meseszép, földet söprő fehér ruha, a hajamban pedig apró virágok, azt még nem tudom, hogy fel lesz-e tűzve, vagy kontyban lesz, de mindenképpen be lesz hullámosítva és pici virágok lesznek benne. :) A smink szolid lesz. Szeretném, ha majd úgy néznék ki, mint egy angyal, természetes szeretnék maradni az esküvőmön, nem szeretnék mesterségesen kinézni, mint pl. hogy agyonlakkozom a hajam. A virágok 2-3 színűek lesznek, fehér mindenképp lesz, és még mellé talán rózsaszín vagy piros. A galambok is nagyon romantikusak lennének! Miután kijövünk a templomból, utána ugye rizst szórnak ránk... :D A lakodalomban mindenki jól érzi magát, rengeteg étel, ital, vidámság. :) Aztán az esküvő utáni napon rögtön indulunk a nászútra! A nászéjszakán szeretném elveszteni a szüzességemet, és remélem, hogy a párom is majd akkor fogja, az nagyon jó lenne. A nászút legalább 2 hétig tart, azt még nem tudom, hogy hol lesz. Hát, kb. ennyi. :)
2012. ápr. 28. 18:14
9/18 anonim válasza:
nekem gyakorlatilag álomesküvőm lesz, kivéve, hogy a sok hülye rokon miatt kibéreltünk egy nagy termet, és gyakorlatilag 7-ből 4 unokatesó családostól lemondta. Innentől ezt az egyet bánom. De a többi szép lesz. Kihelyezett polgári, templomi, majd lagzi bordó dekorral, székszoknyával :)
10/18 anonim válasza:
Kettesben, plusz a tanúk és az anyakönyvvezető, kihelyezve a természetbe (pl. virágos kert), empire szabású csipkeruhában, a derékig érő hajam összefonva, benne virágok, szolid sminkkel, fehér írisz- zöld rózsa csokorral, majd a szertartás után ebéd étteremben a tanúkkal, ezután nászút gyanánt irány Japán :) 2 éven belül megvalósulni látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!