Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire bunkó?
Van egy ismerősöm. 22 éves srác és van egy babájuk. Nemrég össze is házasodtak. Erre valami ismerőse odaírja az esküvői képekhez h úgyis elválnak pár év múlva mert h túl fiatalok.
Joh legyen meg a véleménye de ezt muszály ilyen bunkó módon a fiatal pár tudtára adni?

"Őszinteség az,amiben biztos is vagyok,hogy úgy van,alá tudom érvekkel támasztani. Jelen esetben a válást nem tudja biztosra, az csak az ő véleménye."
Szerintem neked fogalmi zavaraid vannak! Azt bizonyosságnak nevezik, amiről te beszélsz. Ha nekem az a véleményem, hogy úgyis el fognak válni és ezt nem titkolom, akkor őszinte vagyok, mert én őszintén ezt vallom. Az tökmindegy, hogy igazam lesz-e.

Tipikus magyar szokás mindenben a rosszat látni és vészmadárkodni.Azon sem lepődnék meg,ha színtiszta irigységből írta volna ezt,így akarta volna levezetni,hogy neki merő kudarc az élete.
Nem mondom,hogy bizonyos tekintetben nincs igaza,de nem kellene más magánéletébe belepofátlankodnia.Én a pár helyében le is tiltanám az ismerősök listájáról.

Na most, ha már a fogalmaknál tartunk: Igen, van a vélemény!
Azt szokták mondani: a vélemény olyan, mint a végbél... Mindenkinek van, mégsem kíváncsi senki a máséra... szóval ennyi. Egyrészt nem tudom, miért bűn egy esküvői képet kitenni a netre, másrészt nem tudom, másnak mi értelme ilyen hozzászólást írnia oda. Színtiszta bunkóság!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!