Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnánk a párommal, de a szüleink nem örülnek neki, főleg a párom szülei, amit ki is mutatnak. Hogy kerülhetnénk meg Őket? Nem lenne az nagyon bunkó a szüleinkkel szemben ha csak két tanúval esküdnénk?
"Nem lenne az nagyon bunkó a szüleinkkel szemben ha csak két tanúval esküdnénk?"
- De. A legjobb lesz, ha össze sem házasodtok...
Vagy talán nem éppen a szüleiteknek róható fel, ha nem örülnek a Ti boldogságotoknak?
Egyébként valóban jogilag nincs már szükség az ő beleegyezésükre (már ha nagykorúak vagytok).
Ugyanez a helyzet velünk is, csak nálunk a párom családja nagyon szeret engem, az én családom viszont nincs jó véleménnyel a páromról ( mivel elvált és van egy kislánya), na emiatt meg nekem is megvan a véleményem a saját családomról...
Kiskoromban gyönyörű esküvőről álmodtam, arról a mai napig nem mondtam le, hogy legyen egy csodás ruhám amiben összeházasodunk, de ha a "családom" nem fogadja el a párom, akkor az olyan, mintha engem nem fogadna el, így lehet, hogy a mi esküvőnk is hasonló lesz a tiétekhez.
Ez a ti magánügyetek, a ti napotok és nektek kell együtt élni, nem nekik veletek.
Tegyetek legjobb belátásotok szerint és ne legyen rossz érzésetek!
Sok boldogságot!
én 21,párom 22 igazából párom anyja ellenzi az egészet,mert elveszem tőle a pici fiát...
mióta összejöttünk azóta nem szeret,állandóan alám tesz,pofákat vág..stb nem tudom már mit csináljak..
ennyi idősen sztem még felesleges házasodni.
mi az oka a nagy sietségnek??? ettől sztem nem fognak jobban kedvelni a szülők senkit... nem tudom együtt éltek-e, érdemes lenne kipróbálni, hogy működik-e.
Mióta vagytok együtt?
Attól tényleg nem lesz jobb a helyzet,ha szülők nélkül,titokban házasodtok össze,csak még jobban elmérgesedik a dolog.Ráadásul a párodat két tűz közé szorítod,hogy válasszon az anyja és közted.Nem tudom ezt eddig,hogy viselte,de ez rendesen próbára teheti a kapcsolatotokat.Van a párodnak testvére? Esetleg neki felesége,férje? Hozzá hogy viszonyul az anyós?
Veled miért ilyen a párod anyukája? Megmondta a konkrét okát?
Egyébként 21-22 évesen még bőven ráértek,az összeköltözés nem rossz ötlet,sok minden kiderülhet,ha együtt laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!