Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodnánk a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnánk a párommal, de a szüleink nem örülnek neki, főleg a párom szülei, amit ki is mutatnak. Hogy kerülhetnénk meg Őket? Nem lenne az nagyon bunkó a szüleinkkel szemben ha csak két tanúval esküdnénk?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Házasodjatok két tanúval, szülők nélkül nyugodtan. Nem baj az sem, ha nem tudnak róla. Mi is úgy fogunk, igaz pár évvel idősebbek vagyunk nálatok. Rajtatok meg rajtunk kívül meg még több száz vagy ezer pár házasodik ilyen módon, nyilván nem véletlenül. Francnak se hiányzik a hisztéria, az okoskodás, a rosszindulatú beszólások, a pletyka, az egymásra mutogatás, a másik kibeszélése, egyszóval hogy elrontsák életünk legszebb napját. Bár 21-22 évesen tényleg fiatalnak számítotok manapság a házassághoz, ha szeretitek egymást, ez nem számít. 20-30 évvel ezelőtt, meg azelőtt évezredeken keresztül pont a ti életkorotok számított megfelelőnek a házasságkötésre :).
2010. jan. 16. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:
23:55-ös.Ez igaz,amit leírtál,csak utána ne várjanak csodát.Egy házasságlevéltől nem lesz kedvesebb vele az anyósa,csak még dühösebb,hogy nem lehetett ott a fia esküvőjén,mert az általa utált nő így szervezte. :( Ez a helyzet sehogy se jó...
2010. jan. 16. 23:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve vagyunk együtt,de már 1.5 éve együtt élünk!Páromnak van testvére,de az Ő párját kedveli az anyós...engem valamiért nem..Az okát sosem mondta...de úton útfélen lek...váz,elmondja mindenféle szemétnek a családom,ha náluk vagyunk,folyamatosan beszólogat,pofákat vág..stb.Hosszútávon már fárasztó..Én nem kérem a páromtól,hogy válasszon,akkor és azt csinál amit akar..Csak tudom,hogy szarul esik neki,hogy az anyja így viselkedik azzal,akit Ő szeret...
2010. jan. 17. 06:15
 14/15 anonim válasza:
Szia. Én ugy házasodtam a párommal,hogy engem se szeret az anyós mai napig, pedig szültem neki unokát is. A lagzi nagy volt, viszont előre megbeszéltük a párommal,hogy a mi elképzeléseink szerint lesz, és abból nem engedünk. Ebből persze botrány volt, mert az anyós tervezgetett, meg irányítani akart. Visszagondolva nem bánom,hogy így történt, mert a párom és az én akaratom érvényesült.
2010. jan. 17. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
szia! szerintem szervezzetek meg mindent úgy, ahogy ti szeretnétek, és hívjátok meg őket is (VENDÉGNEK, nem segíteni v. ilyesmi). ha nem megy el, hát nem, de ez már nem rajtatok múlik....a tesóméknál volt hasonló szituáció, ők is ezt a megoldást választották, anyósék meg diplomatikusan a ceremóniára elmentek, de a lagzira nem, viszont a sógornőm 2 öccsét elengedték, és velük küldték el a nászajándékot is. azóta sincsenek túl jóban, de az esküvőt ez nem befolyásolta :)
2010. jan. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!