Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kaphatok meghívót vagy nem?
Tanú lennék szóval ott a helyem. Mikor kérdeztem persze már feladtuk őket de...két hete nem hozná ki a postás? na nee.
ELvileg mindenkinek küldenek de úgy látszik mégis csak a többiek kaptak.
Gyakorlott vaterás vagyok és bizony történik olyan hogy a simán (nem ajánlottan) feladott csomagot "letojják", elolvassák, ellopják, vagy egyszerűen nem kézbesítik. Ha ajánlott levél volt, utána lehet kérdezni hogy merre jár.
Másik: ha tanú vagy, természetesen kapsz meghívót, mivel fontos résztvevője vagy az esküvőnek. Szerintem. Én is a nővéremén leszek tanú, és én is kaptam, annak ellenére hogy a tesóm.
Nemtudom eddig jól kijöttem velük. Most meg sose lehet elérni, nem lehet programra hívni elsősorban a lányt mivel vele vagyok nagyon jóban. Ha hívom főz, alszik, fürdik, macskát etet, elkérte adataim azóta síri csönd. :(
kb 6szor passzolt le ilyen olyan ürügyel attól nem félek, hogylemond mivel a segítséghez elküldi miketkell intéznek levélben de válasz annyi jaj köszi aranyos vagy szia.
Ha én írok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!