Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet saját tervezésű esküvői meghívót nyomtattatni? Ha tudtok, várom a javaslatokat, köszi.
Én pl itthon fogom kinyomtatni. De vannak direkt erre "szalonok" is. Pl [link]
Rengeteg ilyen üzlet van.
az otthoni nyomtatókkal az a baj, hogy nem visz megfelelő vastagságú papírt. A meghívóhoz min. 250 g-os kell, és ezeket még az középkategoriás irodai nyomtatók sem viszik.
Lehet bármilyen szép is a grafika, ha plöttyedt papírra készül, bizony erősen veszít a pozitív megítéléséből.
Javaslatom: digitális nyomda, oda lehet küldeni saját terveket is.
A szövegrész pauszon lesz nálunk, azt csak elviszi már a nyomtató...
A kérdező nem írta milyen papírt szerene használni.
Szerintem olcsóbb, ha magad készíted, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. A mi esküvőnkre én készítettem a meghívókat, olyan papírra, mint amilyenre egyébként is készülnek a meghívók. Nekem így darabja kb. 250 forintból jött ki mindennel együtt. Amilyet szerettünk volna, annak az eredeti ára 480 forint volt.
Én ilyet készítettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!