Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az adott pár csak az anyakönyvvezető előtt mondja ki az igent, az a polgári esküvő?!
van templomi esküvő és van a lagzi?!
/polgári esküvő?!/
A polgárit muszáj megtartani, ha tényleg házasok akartok lenni. Mert az számít. A templomi esküvő az csak egy cirkusz, látványosság a vendégeknek, de jogilag nem érvényes. Jó, persze, ha nagyon vallásosak vagytok, akkor fontos. a lagzi a szertatások utáni bulit jelenti vacsorával, játékokkal, menyasszonyi tánccal.
Nekünk csak polgári esküvő lesz és utána nem lagzi, csak egy vacsora.
Én nem vagyok vallásos, nem is volt templomi esküvőm, de lagzim sem - viszont tisztelet azokat az embereket, akik a templomi esküvőt a hitük miatt fontosnak tartják. Éppen ezért soha nem nevezném ezt cirkusznak, mert ezzel a degradálással azokat sértem, akiknek ez fontos.
Ezzel az erővel nevezhetnénk a polgári esküvőt is cirkusznak, mert ha valaki nem gondol valamit komolyan, annak minden csak cirksz lesz.
Tökéletesen intelligens válasz az előttem szólóé.
Így van, akik meg csak együtt élnek a polgári szertartást is cirkusznak titulálják, mert itt az állam előtt fogadod meg a hűséget, mi az Isten előtt (is).
10 Vàlaszoló: NEM olvastad figyelmesen, hogy MIT irtam!!!
"Az egyházi esküvö jogilag nem érvényes, és csak akkor van jelentösége, ha a pár vallásos. Egyébként csak bohóckodás."
Tehár CSAK akkor bohóckodás, ha valaki nem vallásos, hanem csak azért megy a templomba is, mert ott lehet felvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!