Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az adott pár csak az anyakönyv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az adott pár csak az anyakönyvvezető előtt mondja ki az igent, az a polgári esküvő?!

Figyelt kérdés

van templomi esküvő és van a lagzi?!

/polgári esküvő?!/

2012. ápr. 19. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A polgárit muszáj megtartani, ha tényleg házasok akartok lenni. Mert az számít. A templomi esküvő az csak egy cirkusz, látványosság a vendégeknek, de jogilag nem érvényes. Jó, persze, ha nagyon vallásosak vagytok, akkor fontos. a lagzi a szertatások utáni bulit jelenti vacsorával, játékokkal, menyasszonyi tánccal.

Nekünk csak polgári esküvő lesz és utána nem lagzi, csak egy vacsora.

2012. ápr. 20. 09:27
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Én nem vagyok vallásos, nem is volt templomi esküvőm, de lagzim sem - viszont tisztelet azokat az embereket, akik a templomi esküvőt a hitük miatt fontosnak tartják. Éppen ezért soha nem nevezném ezt cirkusznak, mert ezzel a degradálással azokat sértem, akiknek ez fontos.

Ezzel az erővel nevezhetnénk a polgári esküvőt is cirkusznak, mert ha valaki nem gondol valamit komolyan, annak minden csak cirksz lesz.

2012. ápr. 20. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
tisztelem
2012. ápr. 20. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Tökéletesen intelligens válasz az előttem szólóé.

Így van, akik meg csak együtt élnek a polgári szertartást is cirkusznak titulálják, mert itt az állam előtt fogadod meg a hűséget, mi az Isten előtt (is).

2012. ápr. 20. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:

10 Vàlaszoló: NEM olvastad figyelmesen, hogy MIT irtam!!!

"Az egyházi esküvö jogilag nem érvényes, és csak akkor van jelentösége, ha a pár vallásos. Egyébként csak bohóckodás."

Tehár CSAK akkor bohóckodás, ha valaki nem vallásos, hanem csak azért megy a templomba is, mert ott lehet felvágni.

2012. ápr. 20. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt írtam, mégis lepontoztak. Hiába, na nem mindenki érti, amit olvas.
2012. ápr. 20. 11:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést, igazad van! Én is tudom sajnos, hogy sokan csak a látványosság miatt csinálják meg az egyházit...Vagy a szülők nyomására, esetleg.
2012. ápr. 20. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!