ANYÓS probléma! Elolvasod? Adsz tanácsot?
A lényeg: anyósom az összes létező dologba beleköt,amibe lehetséges. Nincs magánéletünk, mindenről tudnia kell,mindenbe belekérdez,még akkor is,ha zárt ajtóknál beszélgetünk (ha telefonon,akkor is!). Simán benyit kopogás nélkül, ha véletlenül kopog,akkor sem várja meg a választ,hanem már nyomja a kilincset. Beleszól a gyereknevelésbe, persze nem mondja,hogy hogyan csinálná,csak azt,hogy én rosszul csinálom.
Sajnos még egy pár hónapig (remélem csak pár hónapig) kénytelenek vagyunk együtt élni. A ház,amiben jelenleg lakunk nem az övé,hanem albérlet,amit mi fizetünk,a rezsit is,a kaját is. Mivel nem vállal részt semmiben, csak használja a dolgokat és fogyaszt, sok tartozásunk gyülemlett fel,amit elbagatellizál, meg majd megoldódik,meg mittudomén. Nem érdekli mi hogyan van kifizetve,hogyan van étel az asztalon (megjegyzem rettentő sokat eszik!!! Ez nem vicc!! Képes 3 felnőtt adag ételt bevágni ebédre és 2 óra múlva éhes!) Olyan gyógyszereket szed,amire nem ihatna alkoholt, de ez nem érdekli,iszik,aztán megy a kórházba és mindenkinek sajnáltatja magát,hogy beteg!
Kislányom náthás, folyik az orra és mivel 2 éves, még nem tudja kifújni, szívom neki orszi-porszival. Ebbe is belekötött,de nem valami szépen! Rendesen letámadott,hogy én kínzom a gyereket és ANNYI-DE ANNYI lehetőség van kiszedni a taknyot a gyerekből én meg direkt a legszadistább módszert választottam! Persze mikor érdeklődtem,hogy mit kéne alkalmaznom nem tudott mondani semmit.
Ha nem tudunk befizetni egy csekket,azt mondja kérjek anyámtól rá pénzt (anyukám sokat segít,kérés nélkül és nem akarok még pluszba kérni,meg ugye nem is az ő dolga lenne kifizetni a számlákat) Totál természetesnek veszi,hogy eltartjuk.
Mit lehet tenni ebben a helyzetben??? Néha már úgy érzem megőrülök tőle!
Köszi ha elolvastad
Leszarom tabi; mást nem tehetsz, különben megkattansz, vagy hülyeséget csinálsz.
Nekem mostohám uilyen, és én túl későn kaptam észbe, már sikerült tönkretennem magam miatta, és kérdéses, h valaha meggyógyulok-e.
Én már sokszor próbáltam beszélni vele,eleinte szépen,aztán persze nekem is elszállt az agyam, mert nem fogja fel a dolgokat. Ez a MINDENTtudniakarása meg kiborít. wááá
A rezsibe meg a költségekbe nem képes beszállni,de rendelget mindenféle könyvet,meg előfizet újságokra,vásárolgat mindenfélét, mert neki vannak szükségletei. Mikor ezt meghallottam megmondtam neki,hogy fasza,nekünk meg első sorban a víz,meg a villany a szükséglet és kaja persze. Minden napra meg van a program,hogy mindenkit kiborítson.
5.
A muszáj nagy úr sajnos. Gondolhatod,hogy nem jó kedvünkből élünk vele. Elárverezték a házát,mert oda sem fizette a dolgokat, a férjem meg nem akarta szarban hagyni,mégis csak az anyja alapon,de ez már minden határon túlmegy!
"...azt mondja keres egy kutat és beleugrik"
Mondd neki, hogy "ha nem talál kutat az anyuka, csak szóljon. Én ások egyet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!