Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elolvasod, és válaszolsz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvasod, és válaszolsz?

Figyelt kérdés

megszeretném kérni a párom kezét, nah most veszek neki egy szép gyűrűt, de ha azt szeretném hogy nekem is legyen eljegyzési gyűrűm, akkor vegyek kettő egyformát, vagy azt is válasszuk ki együtt?!

23/F

2012. ápr. 17. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Eljegyzési gyűrűje általában a lánynak van valamilyen köves. Ha magadnak akarsz akkor vegyél egy hasonló stílusú karikagyűrűt. Bár még ilyenről nem hallottam, hogy srácnak eljegyzési gyűrű.
2012. ápr. 17. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

A köves az a lánykérő gyűrű, ha meglepetést szeretnétek ezzel kéred meg a kezét.

Utána vehettek egy pár karikagyűrűt. Mi ezt fogjuk tenni :)

2012. ápr. 17. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Eljegyzési gyűrűt a lány hord csak. (legalábbis ez egy viszonylag új szokás)

Nálunk az a módi, hogy a fiú megkéri a lány kezét gyűrű nélkül. Aztán elmennek az ékszerboltba és vesznek két egyforma karikagyűrűt, amit az esküvőig a jobb kezükön hordanak, az esküvő után pedig a bal kezükön.

2012. ápr. 17. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Amerikából átvett szokás lánynak köves gyűrűt venni eljegyzésre. Jó magyar szokás szerint karikagyűrűt szoktak venni, és eljegyzéskor a bal kézre húzni, esküvőkor a jobb kézre.Abból egyformát hord a fiú, és a lány is. Lehet mellé venni kísérő gyűrűt is, ami lehet köves.
2012. ápr. 17. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
3-as vagyok! Bocsi, most látom, hogy fordítva írtam! A 4-es válaszoló írta le jól. :)
2012. ápr. 17. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

engem sima klasszikus karikával kért meg,tehát csak egy gyűrűm van.

meglepi volt felhúztuk mind a ketten.

esküvő előtt meg felpolíroztatom.

én nem akad el mint a többi köves gyűrűm.

2012. ápr. 17. 19:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

eddig négy unokatesóm kérte meg a párja kezét és ők együtt mentek megvenni a gyűrűt mindkettőjüknek van

Apum mikor megkérte anyum kezét akkor anyum köveset kapott apum meg pecsétgyűrűt, aztán együtt mentek megvenni a karikagyűrűt

Ha te is akarsz gyűrűt akkor nyugodtan menjetek el együtt és válasszátok ki azt ami mindkettőtöknek tetszik

2012. ápr. 17. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

Mikor megkéred a kezét CSAK neki veszel egy szép köves gyűrűt. Ilyesmit: [link]

Majd esküvő előtt veszitek meg együtt a karikagyűrűket, azt esküvőn húzzátok fel(van aki fel szokta hamarabb is, az eljegyzési ebéden, de szerintm felesleges)

2012. ápr. 17. 20:04
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Unokatesómnak egy hónapja volt az eljegyzése, erről tudok írni. :)

A párja vett neki egy köves gyűrűt (kísérőgyűrűnek hívják), ezzel kérte meg a kezét.

Utána pedig együtt választották jegygyűrűt , ami párban volt. S amikor összeházasodnak ez a gyűrű kerül mindkettőjüknél a másik ujjra.

A kísérőgyűrű(amivel megkérte a kezét, az csak a lánynak van)

2012. ápr. 17. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

8/8. az amerikai szokást írja le. A köves gyűrű NEM eljegyzési gyűrű,nem jelzi a pár összetartozását. Egy ékszer csupán,semmi más,.

Magyar szokás szerint mindkét fél karikagyűrűt visel. Jelzi ezzel a külvilág felé,hogy jegyesek. A köves gyűrű nem jelez semmit.

2012. ápr. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!