Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meséljetek! Mi volt a legnagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséljetek! Mi volt a legnagyobb balhé az esküvő szervezése alatt anyósékkal vagy szülőkkel?

Figyelt kérdés

Milyen témában és mi lett a vége a veszekedésnek.

Mindenkinél van ilyen vagy csak nálunk megy ennyire nehezen megfelelni minden kérésnek.

Azért nem engedünk mi sem mindent.

2012. ápr. 19. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon szűk körű esküvőt szervezünk 10 szülők és testvérek párokkal. Anyósom odavan, hogy nem jönnek a rokonok (akiket a 2,5 év alatt egyszer sem láttam) de párom közölte, hogy nem és kész, nem forszírozta tovább. A barátok meg rokonok közül azért néhányan csúnyán néznek, hogy nem lesz lagzi. Van, aki szó szerint nem köszön nekem azóta. Kicsit azért rosszul esik, de nincs se kedvünk sem keretünk lagzira és nem akarjuk az ezzel járó feszültséget sem. Valaki úgyis mindig elégedetlen, de legalább ne mi legyünk azok :)
2012. ápr. 20. 18:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor mi összeköltöztünk, mindenki jött (teljesen kéretlenül) a majdani esküvői ötleteivel. Pedig még egy szó sem esett az esküvőről. Utólag értesültünk róla, hogy az anyák már telefonon boxoltak, hogy hol legyen majd, milyen jellegű, stb.

Akkor eldöntöttük, hogy ezt NE. A gyűrűket megvettük, elmentünk nyaralni és "összeadtuk" magunkat. Azóta sem kötöttünk házasságot hivatalosan, de ennek már sok éve és nem zavar egyikünket sem. Az anyák morogtak, az apák somolyogtak. Mi meg boldogok vagyunk.

2012. ápr. 21. 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha az esküvő szóba jött, mi mindig balhéztunk :D

Előtte nap, jaaaj nem lesz elég jaaaj elfog fogyni. Kiakasztottak. Mi anyósomat nem hívtuk meg az esküvőnkre és a lakodalomra sem. Mert megmondta utál engem és nem is fog eljönni. A legnagyobb balhé viszont a meghívottakkal volt. Még ezt is még azt is. Aztán egy idő után meguntam és rájuk hagytam, úgyis mi mentünk mindenkit meghívni, nem a szülők :D Viszont nálunk mindenkinek jó volt minden, jó lesz a menü, szép a ruha, jól van megszervezve. Csak ez a bosszantás, hogy vajon elég lesz :D

2012. ápr. 25. 08:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Nálunk először a kesztyű volt a gond anyukámmal. Se párom, se én nem akartam, de anyu igen. A megoldás az lett h anyu meglepiből elvitt egy üzletbe és olyat választhattam amilyet akarok. Így már mindhármunknak tetszik.

Aztán jött a nagy vágyam h művirág csokor... Mivel mindenki ellene volt, még párom is, így engedtem. :)

2012. máj. 9. 13:26
 25/26 anonim válasza:
szia! nekünk elég balhés volt az esküvői dolog. Elvált szülök gyermeke vagyok apukámmal élek anyámat 25 éve nem láttam mégis anyósom meg akarja hívni. Hiába mondtam neki hogy mi a helyzet hajthatatlan. A meghivokba is be akart szólni nekem 11 en lettek volna neki kb 70-en. Úgy gondolta ha már ad bele pénz akkor ö irányít. Abban is hogy mit vegyünk fel milyen virág legyen stb. Akkor döntöttünk ugy párommal. hogy 2 tanús lesz. Persze ez változott és mégis csak meghívtuk anyósékat is így 12 en leszünk. De mikor közöltük velük hogy mikor lesz le volt döbbenve nem szólt semmit. Bele kell törődnie. De félek, hogy ha lesz egy pici akkor is bele fog -e szólni.
2012. máj. 20. 15:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Én egy egyszerű polgári esküvőt szeretnék, ki is néztünk egy éttermet egy kis terasszal, gyönyörű kilátással. Ott helyben meg is csinálnánk a polgárit. Páromnak tetszett, minden rendben volt addig amíg nem beszélt anyukájával. Nyár végén lenne az esküvő, így is eléggé ki vagyunk futva az időből, annak ellenére hogy ez csak egy egyszerű polgári szertartás plusz vacsora lenne. Most viszont mivel párom anyukájának nem tetszik, hogy ott tartjuk a szertartást , mert nem elé ünnepélyes, azóta állunk...Párom is én is dolgoztunk egész nap. Ma össze kell ülnünk helyszíneket nézni a polgárinak, mert addig nem tudunk semmit intézni, amíg nincs lefixálva a helyszín és az időpont. Nekem pedig ez tűnt volna legegyszerűbbnek, hogy ott szépen lebonyolítjuk egyben, de hát most mit csináljak....csak az zavar a legjobban, hogy nem tudom hogy ez most a párom vagy az anyukája döntése...
2021. máj. 3. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!