Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meséljetek! Mi volt a legnagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséljetek! Mi volt a legnagyobb balhé az esküvő szervezése alatt anyósékkal vagy szülőkkel?

Figyelt kérdés

Milyen témában és mi lett a vége a veszekedésnek.

Mindenkinél van ilyen vagy csak nálunk megy ennyire nehezen megfelelni minden kérésnek.

Azért nem engedünk mi sem mindent.

2012. ápr. 19. 17:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Az, amikor megvolt este az esküvőnk, 5 fős, amelyből - jó okkal! - kihagytunk mindenkit, felhívtuk a nagybecsű családokat. Mindenki a magáért és közöltük a Hírt.

Soha ne legyen jobb napom! :)

2012. ápr. 19. 21:01
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Anyukámat szeretem, de megmondta, hogy kell lennie hajbizgentyűknek, fátyolnak, kesztyűnek, bolerónak.

Nagyanyám más tészta, ő csak a látszatra ad. Ő ezer és egy dologban belém kötött. Idegileg taccsra tett, folyton sírtam. Gyűlöltem az egészet.

2012. ápr. 19. 21:07
 13/26 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó: sajnállak, főként azért, mert nem látod, hogy anyukád valójában teljes egészében az anyja lánya. Ő is csak a látszatra ad, ha valami "kell lennie" nála...
2012. ápr. 19. 21:18
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Köszi, hogy kiforgattad a szavaimat! Én is látom, amit leírtál.
2012. ápr. 20. 01:02
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Az volt a lényeg, hogy anyám normálisan elő tudja adni a dolgot, és lehet vele alkudozni. Ellenben a nagyanyám kérlelhetetlenül, önzően, és idegbajosan követelt olyan dolgokat, amiket nem akartam teljesíteni.
2012. ápr. 20. 01:03
 16/26 anonim válasza:
94%

Mi még nem házasodtunk össze, de augusztusban szerettünk volna. Igazából gyűjtögetünk rá már jó ideje, minden terv megvan, kaja-pia, vendégek, milyen torta lesz, milyen ruhám lesz, zene, stb. Csakhogy egyetemisták vagyunk, és a vőlegényem az ösztöndíját szerette volna félretenni erre, de a szülei azt mondták, hogy erre most nincs pénz, majd ha lesz, akkor összeházasodhatunk...

Ki mondta, hogy kikérjük a véleményüket?! Már a barátom anyukája azt is megmondta, h mikor lehet gyerekünk,meg hogy ő nem fog segíteni semmiben. Így hát egy forintot sem fogunk elfogadni, és a meghívót is csak akkor kapják meg, ha már MINDEN kész lesz. Mondjuk az esküvő előtt egy nappal, mert az apukája még képes lenne felhívni valakit, hogy megváltoztassa, ami nekik nem tetszik. Már előre hallom azt is, ahogy esznek a tortából, és közlik, hogy nem túl finom (mindig így szokták). Rossz így belegondolni...

2012. ápr. 20. 05:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Már fél éve szervezem az esküvőt, de szerencsére még nem volt vita belőle. Anyukám és apukám elég nagy pénzt ad bele, de nincs megkötésük, viszont azért mindenről tájékoztatom őket. A vacsorán kívűl mindent mi fizetünk, ebbe amúgyse lenne beleszólása senkinek. Anyosom nem ad bele pénzt, igazából szerintem azt sem tudja hányadikán lesz a lagzi, ő majd csak ott lesz (ő lenne a balhézósabb).
2012. ápr. 20. 10:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk néznék furán, hha bárki beleszolna az eskuvômbe... majd az megtehetné, akiébe én is megtettem. szoval senki. anyukámnak volt egy kérdése egyszer, hogy ugye lesz rajtam kesztyu. modtam, h nem lesz, eszembe sem jutna magamra húzni azokat a borzalmakat, azota nem probálkozik. anyosom azt kérdezte, hogy miért az én szulôvárosomban tartjuk, meg mi lesz a nevem? meg kezdett volna szervezkedni, de a párom 1 mondattal helyretette. ez kb 3 honapja volt, azota semmi. persze nem volt vita, mert mindenki tudja, h nem ug@tgat a másik életébe.
2012. ápr. 20. 15:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi balhé. Próbált is volna beleszólni az anyósom. Amúgyis hagyja, hogy csináljuk, ahogy akarjuk. Kis súrlódás abból volt, hogy náluk bazi nagy a család, szóval ha én meghívom a tesóim, a szüleim testvéreit és az unokatesóimat az mondjuk 15 ember, ha a párom hívja meg a tesóit, a szülei testvéreit és unokatesóit az mondjuk alaphangon 60-70 ember. Nah azt nem akartuk, úgyhogy szépen azokat hívtuk csak meg a párom családjából, akivel jó a kapcsolata vagy akikkel legalább az utóbbi 5 éveben egyszer találkoztunk.

Amúgy erős személyiség vagyok, meg sem próbáltak bármibe is beleszólni, hacsak nem kértem a véleményüket.

2012. ápr. 20. 16:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem apósom a neccesebb.

1: megkérte a párom megkérte a kezem. Elmondtuk, hogy mikor szeretnénk. Mivel 250 km-re lenne a lakhelyünktől, a párom szülőfalujában, ahol apósomék laknak, így megkértük őket, hogy adjanak telefonszámokat, hogy ki főzne, stb és akkor nem kellett volna éttermet választani. De nem, amikor pedig mentünk, hogy kifizessük az előleget, lecseszett, hogy nem vagyunk normálisak, miért nem ide, miért nem oda, miért nem ezt hívtuk. stb.

És akkor szóltam neki, hogy ácsi, azért már 7 hónappal előtte szóltunk, minden, amit intéztünk, 250 km-ről tettük, senki nem segített amikor kértük, akkor most ne kritizáljon.

2: sok pesit vendég lenne, én azt mondtam egy éve, vagy szállás, vagy busz. Apósom megint leugatott, hogy minek, aki vezet ne igyon, emelt hangerővel természetesen. Én szintén kissé emelt hangerővel közöltem, hogy nem hagyom, hogy aki levezet 250 km-t, az egy átbulizott éjszaka után még haza is vezessen, akkor sem, ha nem iszik. Nem igazán értette, amit mondtam neki.

3: A süti. Megmutattam,hogy milyen torta lesz. és a többi??? mondom milyen többi? hát nehogy már süti nélkül menjenek el a vendégek, meg különben is nem a menya tortát osztogatják, meg mit számolgatom a szeleteket??? Én meg mondtam, hogy de, a menya tortát osztogatják, lesz vagy 600 süti és 6 kg sós plusz, úgyhogy mondtam, hogy szerintem bőven elég lesz. Megint le lettem ugatva, de akkor sem rendeltem többet. Ez van. Megsértődött, és bement. Ígérete ellenére még semmit nem segített se anyagilag, se máshogy, úgyhogy ne szabja meg, hogy mennyit rendeljek, főleg, hogy úgy is ki lesz dobva. Ennyi.

2012. ápr. 20. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!