Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megfelelne ez a ruha esküvőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelne ez a ruha esküvőre? Vendég leszek, nem nagyon ismerem a párt.

Figyelt kérdés
Fekete lenne a ruha, mell résznél kék, hozzá egy türkiz kék táska, szintén türkiz boleró.

2012. ápr. 18. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
miért ne felelne meg. igazán csini leszel
2012. ápr. 18. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában feketét, fehéret és már - már bordót/pirosat nem illik esküvőre felvenni, de szerintem ezzel a ruhával nem lenne gond.

Legalábbis én (menya) nem esnék kétségbe, hogy valaki fekete+kék ruhában van jelen.

2012. ápr. 18. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is menyasszony vagyok, mivel most nem nagyon tudnék pénzt költeni új ruhára ezért gondoltam, hogy a feketét feldobnám, türkizkékkel, az csak nem lenne annyira durva. :) Még sosem volt rajtam a ruha, így csak másabb lesz. :) Gondolom én.
2012. ápr. 18. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól fog rajtad mutatni! :) Mért ne lehetne fekete-kékben? Ez hülyeség....Ne halgass az ilyenekre.Csodálatos lesz az esküvő és ez a lényeg!! :)
2012. ápr. 18. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
SImán felveheted. Talpig feketében nem illik megjelenni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet fekete a ruhádban.
2012. ápr. 18. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy feketét, fehéret, pirosat és bordót nem illik fölvenni esküvőre. Bár a te ruhád nem teljesen fekete, így szerintem ne lenne gáz. Legalábbis engem nem akasztana ki. (engem amúgy is csak a fehér zavarna, más nem.)
2012. ápr. 18. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelel. Nagyon szép összeállítás. Vegyed fel :)
2012. ápr. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!