Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű szalagot válasszak?
Mindenképp szeretnék szaténszalagot kötni a derekam köré, vagy a mell alatt az esküvőn. Jelenleg a rózsaszín, világoskék, piros és lila között vacillálok. Ti mit ajánlanátok?
Egyelőre a rózsaszín felé hajlok: [link]
Mindenképp a rózsaszínt vagy a világoskéket ajánlom, esetleg ha az erősebb színeket kedveli akkor pik vagy türkizkék, de a piros nem igazán való esküvőre, akkor bajosabb a piroshoz a kiegészítőket is kiválasztani pl piros cipő, fülbevaló. Szerintem a piros nagyon elüt a fehértől. A lila pedig "a kielégítettlen nő színe" bár árnyalattól függ hogy hogy mutat a ruhán.
Esküvőkön a virágok és a csokor színét is figyelembe veszik hogy milyen legyen például neked a szalag, ha csak vörös rózsát használsz díszletként akkor esetleg eltudnék képzelni egy pontosan olyan színű szalagot mint a rózsa.
Nekem is a rózsaszín tetszik. Nekem jobban tetszenek a rózsaszínen belül a kevésbé babarózsaszínek:
Nekem ez a ruha nagyon tetszik :)
Köszi a válaszokat. :) Azt hiszem, maradok a rózsaszínnél akkor. :)
Második válaszolónak pedig: nem vagyok terhes - még. ;)
A lila egyáltalán nem a kielégítetlen nő színe. Nem tudom, ki találta ki ezt az oltári baromságot. A lila a szellemi szabadság, és érzékenység, a és az intuíció színe, a mélylila régen a gyászé is volt egyes helyeken.
Kérdező: ha a színeid (haj, szem, bőr) nem bírják el a rózsaszínűt (elvileg elmegy, mert a sok fehér mellett nem számít), akkor válassz csak nyugodtan lilát, vagy halványlilát (orgonalila) vagy mélylilát. Nagyon szép leszel és ne foglalkozz senkivel! :) Mélybordót is választhatsz, az is nagyon fel tudja dobni a ruhát.
Az a lényeg, hogy neked és a férjednek tetsszen, mások meg le vannak ejtve. Nem szerehet mindenki, és mindig lesz valaki, aki a nagy irigységében mindenáron hibát akar keresni a másikban. Mit számítanak? Csak hadd irigykedjenek.
Én a lilát választanám. :)
Bár,nekünk az esküvőn nagyon-nagy szerepet kap a lila. Szerintem, ha sikerül valami nagyon szép árnyalatot kifognod belőle, csodaszép tud lenni.
De azt válaszd,ami Neked a legjobban tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!