Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válasszak az itallal kapcsolatban? Hogyan jövünk ki jobban?
Persze az lenne a legjobb, ha mi vihetnénk a rövidet, de ha nem akkor az a jobb, ha italcsomagot kérünk (mennyi lenne a reális ár), vagy fogyasztás után számolnánk el?
kb. 130fő (20-25 gyerek, 50 fő barátok, nincs sok idős)
leginkább úgy, hogy mindenkinek jusson és olcsó legyen
Mégis milyen választ lehet erre a kérdésre adni?
bakker.. :D
nem is figyeltem!!
bocsi :)
Szerintem a csomag,ha az korlátlan fogyasztást takar..Nekünk felnőttenként 11ezer volt a vacsi,italcsomaggal együtt,tehát külön nem tudom,de olyan 4-5 ezer körül(ebben rövidek,borok,sörök,üdítők,tehát minden benne volt)
Ha a fogyasztást számolja,szerintem akkor is kijön minimum ekkora összeg,ha csak belegondolsz mennyibe kerül pl egy jobb minőségű feles egy étteremben,egy esküvő alatt meg kb sörből is elfogy annyi,hogy "kitöltse" az összeget...
Én italcsomagot kérnék. Sok étterem veri át a párt az utólagos elszámolással!
Reális árat nem tudok mondani jelenleg, azt tudom csak, hogy nekünk 6 éve volt 100 fős lagzink, és kb. 100.000 volt az italfogyasztás, tehát fejenként egy ezres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!