Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyet válasszak? Mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyet válasszak? Mik a tapasztalataitok ezekkel a bordázott, pontozott, Warming síkosítóval ellátott stb. óvszerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a bizsergetöst utálom. A többivel nincs problémám, de szerintem a legegyszerűbb a legjobb, esetleg nem árt ha spermicid.

Nálam LifeStyles 3x szakadt, azt szerintem kerüld.

Én a durexre vokdolok, azzal még sosem volt bajom. :)

26L

2009. júl. 7. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
sem a sikósítónál (durex kellemesen melengető) sem az durex övszernél, a bordázott pöttyözött akármilyennél sem éreztem semmi extrát. esetleg vibrátor amin tényleg lehet érezni a bordázatokat meg az extrákat.
2009. júl. 7. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy milyen a "mintázata",pl hogy bordázott e vagy pontozott...azt te úgysem érzed,csak akivel vagy.Ha meg márkára kérdezed támogatom az előző válaszadót hogy a LifeStyles az egy rakás sz.r!!Én a RAKO-t ajánlanám arra még nem volt gond,és mástól se halottam!
2009. júl. 7. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a bordázott gumibol semmi különleges érzésem nem volt,viszont durex sensation pontszerüen érdesitett...nah azt annyira éreztem,h vagy 15 perc után szolni kellett,h elég,annyira kidörzsölt...többet soha...

sikositoban csak durex,és csak a sima kék...a mentolostol nekem 2 napig csipett,hiába mosakodtam,(akkoris abba kellett hagyni a szexet)párom meg nem érezte hogy bennemvan,anniyra elzsibbasztotta...a melegitőset ki se mertük probálni:D

22/L

2009. júl. 8. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a mentolos durex rémálom. Engem csíp, dörzsöl és egyáltalán nem bizserget.

AMúgy a durex melegítős síkosítóját próbáltam, na az se melegít semmit.

A masculan bordázottja sokkal kellemesebb, de igazából semmi extra élvezetet nem nyújt, de legalább nem kellemetlen, mint a durex.

Persze ki mit szeret. Nekem ezek a tapasztalataim.

2009. júl. 8. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és a durexből már 2x szakadt 2 fajta. Lifestyles, masculan még soha.
2009. júl. 8. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
:-)
2009. okt. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!