Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyet válasszak? Mik a tapasztalataitok ezekkel a bordázott, pontozott, Warming síkosítóval ellátott stb. óvszerekkel kapcsolatban?
Én a bizsergetöst utálom. A többivel nincs problémám, de szerintem a legegyszerűbb a legjobb, esetleg nem árt ha spermicid.
Nálam LifeStyles 3x szakadt, azt szerintem kerüld.
Én a durexre vokdolok, azzal még sosem volt bajom. :)
26L
a bordázott gumibol semmi különleges érzésem nem volt,viszont durex sensation pontszerüen érdesitett...nah azt annyira éreztem,h vagy 15 perc után szolni kellett,h elég,annyira kidörzsölt...többet soha...
sikositoban csak durex,és csak a sima kék...a mentolostol nekem 2 napig csipett,hiába mosakodtam,(akkoris abba kellett hagyni a szexet)párom meg nem érezte hogy bennemvan,anniyra elzsibbasztotta...a melegitőset ki se mertük probálni:D
22/L
Ez a mentolos durex rémálom. Engem csíp, dörzsöl és egyáltalán nem bizserget.
AMúgy a durex melegítős síkosítóját próbáltam, na az se melegít semmit.
A masculan bordázottja sokkal kellemesebb, de igazából semmi extra élvezetet nem nyújt, de legalább nem kellemetlen, mint a durex.
Persze ki mit szeret. Nekem ezek a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!