Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Szia!
Én Gestomix-et szedek már 9 hónapja. Az elején kicsit nagyobb hangulatingadozásaim voltak a megszokottnál, de ez kb. 1 hónap után elmúlt. Ezen kívül híztam egy kicsit a cicimre, de alapból nem valami nagyok, úgyhogy ennek örültem :) Máshova nem híztam, a fejem se fájt, semmi baj nem volt.
1. levélnél tartok, egyelőre minden ugyanolyan, mint eddig volt!:)
Talán a bőröm kezd puhább tapintású lenni, és azóta nem jött ki új pattanásom( bár még a régiek se múltak el).
2 nap volt barnás pecsételésem, de nem kell nagy dologra gondolni, 1 tisztasági betét és kész:)
Jangee-t szedek.
Én is Jangee-t szedek 3 hónapja. Nem híztam (talán fogytam 1-2 kg-t, de ez szerintem inkább a vizsgaidőszak miatt van:)) a melleim kerekebbek, feszesebbek, de nem nőttek meg igazán. A hajam kevésbé zsírosodik, 2 nap helyett már 3 napot is bír :) A bőrőm nem igazán változott, talán puhábbak, de még mindig van egy-két pattanás. Az első hónapban sokat görcsöltem (pedig 5. napon vettem be...), de most már kevésbé, szinte alig-alig. A menstruációs vérzésem kisebb lett, elviselhető görcsökkel, és változatlanul 5 napos. Nem fáj tőle a fejem. Vannak kisebb-nagyobb hangulatingadozásaim, de ez is inkább a vizsgaidőszak miatt van (remélem:))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!