Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha, valaki segítene?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani esküvői ruhákat vékony alkatra?(banán alkat, téglalap alkat) A második ruhaüzletbe mentünk ma és egyszerűen nem találtam olyat, amiben normálisan néznék ki...Utáloma testem, mindig is utáltam, hogy ilyen alakom van, egyszerűen ehetek bármit semmi nem marad meg rajtam, vékony vagyok, a mellem kicsi, csípőm/derekam semmi és a kulcscsontjaim is kilátszanak, undorító az egész. Sokfajta ruhát próbáltam, de szerintem az eladó is csak rám akarta tukmálni egy idő után, mert egyszerűen mindben ronda voltam. Valaki tud valamit ajánlani? Egy fehér kosztümben nagyon idiótán néznék ki? Bocsánat, hogy ilyen nyaf-nyafra sikerült a kérdésem, de már nagyon el vagyok keseredve.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Olyat válassz, ami takarja a kulccsontodat.
A helyedben egyenes vonalú csipkés ruhát választanék, mert abban nagyon törékenynek tűnnél.
Ha kicsit nagyobbnak akarsz látszani, akkor egy 70-es évekbeli fazont, ahol a szoknya a térded alatt végződik, és van egy rakás alsószoknyája.
ilyen pántosat, ez elviszi a tekintetet a kis mellekrôl, és vmi fôldig érô, testhez simulo egyszeru fazont.
Szia.Merre laksz?Mivel ilyen az alakod,bátran felvehetsz "habos-babos",v.fodrokkal viszonylag gazdagon ellátott fazont.A cici résznél is az a jó,ha nem sima,hanem húzott az anyag és jó díszes,ez optikailag növeszt:-).(nekem is pici a cicim)
Itt nézegess ruhát,ha pesti vagy,nem is olyan drága mint benn a városban.Nekem ő varrja a ruhám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!