Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen milyen ruhát ajánlotok esküvőre?
12 éves vagyok és nyáron(júliusban) megyünk esküvőre. 168 cm vagyok ás 58 kg jelenleg. vastag a combom is. Milyen ruha lenne jó? Mekkora magassarkú legyen hozzá? Mindkettőre érdekelnének a vélemények.
Előre is köszönöm!:)
Ha vastag a combod, de a felsőtested vékony, akkor A vonalút, vagy a lábtól mégjobban elálló ruhát válassz. Ilyesmi fazonúra gondolok: [link]
Természetesen, mint írtam, csak a fazonját nézd, mert a fekete alapon fehér pöttyös ruha csak akkor lehetne rosszabb egy esküvőre, ha felvennél hozzá egy piros övet.
Írnám, hogy semekkora magassarkút ne vegyél fel, de egyidősek vagyunk, és esküvőre én is örülnék egy max. 6 centi magas cipőnek. Ilyesmik szerintem pl. jók:
Bár szvsz jobban járnál egy lapostalpú balerinával.
2. vagyok. Végülis az 5 cm nem sok. Nekem van egy 6 cm-es sarkú telitalpas cipőm, és annyira kényelmes, hogy amikor felpróbáltam, meglepődtem, hogy jobb, mint a sportcipő. :D Ráadásul nyilván nem fogod minden nap hordani, így nem fog (annyira) ártani, mint ahogy a 3. válaszoló írta.
Kerestem még neked ruhákat, cipőket:
[link] Kevésbé feltűnő színekben persze, csak a szabás miatt
[link] Mondjuk ennek elég semmilyen színe van
Köszönöm! Az első ruha az álmommá vált!:)
Megértem mindenkinek a véleményét hogy kicsi vagyok még ehhez meg minden.:) De vannak nagyon kényelmesek én tudom, hisz próbáltam már. Volt már magassarkúm és abba suliba is jártam.. Azt bántam mert egy idő után fájt benne a lábam. Az nem volt okos húzás, elismerem! De egy ilyen ünnepre nem lehet kivételezni egy kényelmes cipővel?! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!