Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése
mostanában?
Szia!Az én ruhám 89ezer Ftba kerül!Most júniusba lesz!alapból 100ezer lett volna, de engedett a szalonos, ebben benne van minden, kesztyű, boleró, kistáska, csipkeesernyő a fotózáshoz, és a menyecskeruha is!Egy Mori Lee ruha, az új kollekcióból!
A tavalyi ruhák, azok 75ezerbe kerülnek!volt is egy Mori Lee amibe beleszerettem, de végül a másik mellet döntöttem :)
Voltak az olcsó kategóriák 45ezer ftért, de ezekhez semmi nem jár, a menyecske ruhát külön kell hozzájuk kölcsönözni!Remélem tudtam segíteni!
2012. márc. 29. 08:41
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is kb ennyire gondoltam. :)
az én ruhám kb 50.000 lesz, azért írom, h kb, mert Sk-ból kölcsönzöm, a pontos összeg 180 euro. ebben az árban a ruha és az abroncs van.
2012. márc. 29. 09:42
Nekem 80 ezer + 10 ezer a menyecske ruha. A 80 ban benne van minden a kesztyűtől a boleróig.
2012. márc. 29. 09:56
Az enyém két éve 160 ezer volt!
2012. márc. 29. 09:58
Szia!
Bocsi, hogy belekontárkodok..
Az én ruhám eladó, ha érdekel :)
Újonnan vettem, tavalyi modell, 36-40-es méret. A kölcsönzési árak töredékéért eladó, van hozzá minden, ami kell :)
Ha érdekel, írj privit, küldd el az e-mail címed és küldök meghívót a webalbumomhoz, meg tudod ott nézni a ruhát :) Egyébként székesfehérvári vagyok...
2012. márc. 29. 10:24
Kb 70-300 ezer között van. Én 38-ért vettem külföldről újonnan a saját méreteimre szabva, 34-ért adtam el. :)
2012. márc. 29. 11:53
Sógornőmé 90e Ft volt, kapott kedvezmény (azt hiszem 110 lett volna), mert a koszorús lány ruhákat is onnan kölcsönöztük. És a menyasszonyi ruhára való tekintettel a koszorúslány ruhákra is adtak kb 5-10% kedvezményt. Szerintem nagyon sokat számít hol kölcsönzöl! Nézz körül alaposan! Sok boldogságot!
2012. márc. 29. 13:01
Nekem 70ezer lesz a kölcsönzése.Rám varrják a ruhát én leszek az első,aki felveszi.A kölcsönzőssel egyeztettünk,hogy nekem és neki mi tetszik és úgy készül a ruha.Kapok hozzá kölcsön bolerót és abroncsot,ezért plusszt nem kell fizetni.Tuti az összeg,mert 2 hónap múlva kész kell legyen:-)
2012. márc. 29. 18:11
Ja,utolsó vagyok.Pest agglomerációban van a kölcsönző egy városban.
2012. márc. 29. 18:20
Kapcsolódó kérdések: