Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ruhakérdés? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruhakérdés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nyáron megyek egy esküvőre vendégként. Ez alaklomból vettem egy ruhát. Miután megvettem elkezdtem itt olvasgatni az esküvős kérdéseket és rengetegen írtátok, hogy feketében nem illik menni. Van a ruhámhoz egy fehér boléró és van egy fehér kistáskám is. Ezekkel már jó lesz? A cipőm is fekete vagy krémszínű lenne.

2012. ápr. 19. 08:14
 1/7 jersey-69 ***** válasza:
86%

Szia!

Én mint menyasszony, semmi kivetnivalót nem találok abban, ha valaki fekete ruhában jön el az esküvőmre. Szerintem elegáns, valami elütő színű kiegészítővel tökéletes. Jó pár esküvőn voltam már vendégként. eddig még sehol nem csináltak ügyet abból, ha valaki esetleg fekete koktélruhában merészelt jönni. :)

De lehet ez csak felénk van így. Engem nem zavarna!

2012. ápr. 19. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
engem sem fog zavarni a fekete az eskuvômôn. rengeteg nôt láttam már eskuvôn fekete ruhában, mind elegáns volt. a fehér is a gyász színe volr régen, mint ma a fekete, szoval én nem értem ezt a felháborodást :))
2012. ápr. 19. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Fehérben nem illik menni esküvőre.

Simán vehetsz fel feketét más színű kiegészítőkkel.

Én is voltam már fekete ruhában esküvőn, annyi, hogy nekem piros bolerom, cipőm, táskám, nyakláncom és fülbevalóm volt hozzá, egy gyönyörű anyagában mintás harisnyával.

2012. ápr. 19. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nekem jövő hónapban lesz az esküvőm, és nem zavar ha valakin fekete ruha van, persze ezt azért nem árt egy kicsit feldobni. Fekete-fehér párosítás pedig nagyon is elegáns, nyugodtan felveheted!

Én is tavaly egy esküvőre fekete ruhában mentem, hogy egy kicsit feldobjam, sárga bolerót és táskát választottam.

2012. ápr. 19. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Csak hófehérben ne menj, onnantól senkit nem fog érdekelni :))) Jó szórakozást! :)
2012. ápr. 19. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Az én esküvőmön volt olyan lány is, aki ekrüben jött, amilyen a ruhám színe is volt. Engem nem zavart, egy pár vendég jegyezte meg utána!:)

Ha annyit megengedsz, ha a boleró meg a táska fehér, akkor a cipő is az legyen!:)

2012. ápr. 19. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nincs fehér cipőm, így olyat nem tudok felvenni, venni meg csak ezért az egy estéért nem akarok.
2012. ápr. 20. 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!