Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhakérdés? (bővebben lent)
Szia!
Én mint menyasszony, semmi kivetnivalót nem találok abban, ha valaki fekete ruhában jön el az esküvőmre. Szerintem elegáns, valami elütő színű kiegészítővel tökéletes. Jó pár esküvőn voltam már vendégként. eddig még sehol nem csináltak ügyet abból, ha valaki esetleg fekete koktélruhában merészelt jönni. :)
De lehet ez csak felénk van így. Engem nem zavarna!
Fehérben nem illik menni esküvőre.
Simán vehetsz fel feketét más színű kiegészítőkkel.
Én is voltam már fekete ruhában esküvőn, annyi, hogy nekem piros bolerom, cipőm, táskám, nyakláncom és fülbevalóm volt hozzá, egy gyönyörű anyagában mintás harisnyával.
Szia!
Nekem jövő hónapban lesz az esküvőm, és nem zavar ha valakin fekete ruha van, persze ezt azért nem árt egy kicsit feldobni. Fekete-fehér párosítás pedig nagyon is elegáns, nyugodtan felveheted!
Én is tavaly egy esküvőre fekete ruhában mentem, hogy egy kicsit feldobjam, sárga bolerót és táskát választottam.
Az én esküvőmön volt olyan lány is, aki ekrüben jött, amilyen a ruhám színe is volt. Engem nem zavart, egy pár vendég jegyezte meg utána!:)
Ha annyit megengedsz, ha a boleró meg a táska fehér, akkor a cipő is az legyen!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!