Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan feleség, akinek az esküvőjén művirágból készült a csokorja? Mi a véleményetek róla?
Édesanyámé ilyen lehetett még nagyon régen. (Már nem él anyukám.) Nem volt tartós és jó házasság, hamar lett belőle nagyon keserű válás.
Nekem még nem volt esküvőm, mert a szóbeli megállapodásig jutottam el max. Mindig volt más elfoglaltságom, csak a munka, meg a munka...
Semmi más nem számít, csak hogy neked mi tetszik, mi felel meg jobban.
Amúgy egy élethű selyemvirág csokor sokkal praktikusabb és olcsóbb, mint egy valódi. Azok csak halott virágok. Ha aznap túl meleg van, még azelőtt lekonyul, hogy egyáltalán a szertartás elkezdődik. Sérülékeny, és sok virág tud csúnya foltot hagyni a ruhán.
Ráadásul sokan még kiadnak egy kisebb vagyont, hogy "örökcsokrot" csináljanak belőle, tehát kiszárítsák és évekig el lehet tárolni. Akkor már miért nem egyből egy művirág csokor, nem?
Dédinek és a nagyinak is művirág csokra volt, őket tényleg csak a halál választotta el. Anyámnak valódi virág, ő elvált. De szerintem nem ezen múlik, nem vagyok babonás.
Ma már tényleg olyan élethű virágokat tudnak csinálni, hogy csak tapintás útján mondom meg, hogy nem igazi.
Tény, hogy én elfogult vagyok, nekem a lakásban is van műnövény dekoráció. Egyedül az éli túl mellettem.
Jól jegyezd meg!
Ez a ti nagy napotok, az a lényeg, hogy nektek jó legyen és tetszen, legyen az csokor,ruha, helyszín stb.
Nem számít, hogy művirágból van, ha nektek megfelel, legyen nyugodtan. Nem ezen fog múlni a boldogságotok.
Én nagyon nem vagyok a külsőségekre adó fajta (a hajamat és a sminkemet is magamnak csináltam, és alig volt látványosabb, mint amit a mindennapokra is hordanék), de a virágot csakis igazi élő csokorként tudtam elképzelni. 20 ezer volt egyébként a csokrom, és ennél többet nem szívesen adtam volna ki érte. Nem volt különleges igényem, (azt az ötletet, hogy vegyek aznap egy random csokrot is csak azért vetettem el, mert egy kis községben volt az esküvő és nem ismertem a környéken nyitva lévő virágboltot), de abból, hogy igazi biztosan nem engedtem volna. Szóval számomra ez egyértelmű volt, ahogy az is, hogy sminkesre nincs szükségem, hiába lehet, hogy így néhány vendég szebbre lesz kikenve, mint én.
Emiatt én azt javaslom neked, hogy ha te nyitott vagy erre a megoldásra, akkor nézz körül a lehetőségek közt, ha teheted nézd meg élőben is, kérj be ajánlatot élőre és erre is, és utána azt keresd, hogy te melyik megoldással érzed a legkomfortosabban magad. Nincs annál jobb érzés szerintem, mint amikor az esküvőd a saját személyiségedet tükrözi és nem csak beleülsz egy esküvői díszletbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!