Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan feleség, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan feleség, akinek az esküvőjén művirágból készült a csokorja? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Menyasszony lettem, és nemsokára esküvő. Úgy tudom, hogy drága a csokor élő virágokból, és facebookon hirdeti magát egy hölgy, hogy olyan selyemvirágból készít csokrot, mintha igazi lenne. Mennyire számít, hogy a menyasszonyi csokor mű-, vagy selyemvirágból van?

jan. 18. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem fog erre senki emlékezni.

Én nem szeretem a művirágot, de meg tudom érteni, aki ezt választja, mert én is sajnálom néha a vágott virágot kidobni...

jan. 18. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eleinte azt akartam, de anyukám nagyon ellene volt és nem volt olyan fontos nekem a kérdés, hogy megharcoljak érte. Nekem végül vidékről lett csokrom, anyósom hozta fel Pestre, így még szerintem olcsóbb is volt, mint a selyemcsokrok, amiket eleinte néztem.
jan. 20. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem láttam még a valóságban szép és élethű mű menyasszonyi csokrot,de ha neked az tetszik,akkor legyen.
jan. 20. 23:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, én tegnap döntöttem el, hogy mű lesz :) Nem hervad el, ugyanúgy fog kinézni a nap végén is, megtarthatom emlékbe :) Meg is beszéltem egy nővel, aki ezzel foglalkozik, pár hét múlva lesz kész :) Amúgy eldobni nem fogom, nincs kinek :D
jan. 23. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Még a legjobb minőségű művirágon is látszik, hogy nem igazi, és sosem lesz olyan szép mint a valódi virág. Főleg élőben látszik, fotón kevésbé. Ha egyébként szeretnél élővirágot, és csak az ár miatt választanád a műt, akkor azért nem ártana előbb felmérni, hogy a valóságban árban mekkora is lenne a különbség. Érdemes lenne felkeresni egy virágost, és őszintén elmondani, hogy nem tudsz sokat rászánni, és hogy mit tud ajánlani. Sok menyasszony csak lát egy szép csokrot, kér egy árajánlatot, és aztán elborzad az árán, aztán megy fórumokra panaszkodni. De eszükbe sem jut megkérdezni, hogy miért is annyi az a csokor. Lehet, hogy azért annyi, mert annak a virágnak épp nincs szezonja, és külföldről behozott, üvegházban nevelt drága virágokból van. Vagy éppen Valentin-nap környékén kért piros rózsacsokrot, amikor a piros rózsa ára az egekben van. Vagy három szálat kért egy olyan ritka virágból, amiről a virágos tudja, hogy valószínűleg nem tudná a boltban eladni, mert ismeri a vásárlóit. Viszont a virágot nem darabra árulják, hanem 10-esével, 20-asával, így lehet, hogy drágábban fogja számolni azt a három szálat, mert tudja, hogy a másik 7 valószínűleg rárohad. A virágok ára nagyon változó tud lenni, de ha olyan virágot választasz, aminek épp szezonja van, akkor nem biztos, hogy olyan megfizethetetlen az a csokor. Lehet sokféleképpen variálni vele, lehet olcsóbb virágokat tenni a drágábbak közé, vagy lehet több zöldet tenni a csokorba. A legtöbb virágos azért segítőkész, csak merni kell segítséget kérni tőlük. És szerintem még egy szerényebb élővirág csokor kevesebb virággal és több zölddel is szebb, mint egy tömött műrózsa csokor, amiről messziről látszik, hogy nem igazi, mert minden egyes fej virág teljesen ugyanolyan. És ne hidd, hogy a művirág örökké tart. Legfeljebb akkor, ha bedobozolva tartod a szekrényben. Egyébként kifakul, koszolódik, elöregedik az anyaga, stb. Lehet, hogy 5-10 évig szép lesz, de azért nem tart örökké.
febr. 2. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Annyira egyetértek veled utolsó! Édesanyám hajdanán virágos volt és tényleg így működik! Szezonális virágokkal és több zölddel simán megfizethető tud lenni.
febr. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!