Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarta jobban a lagzit? Te vagy a párod?
Mi 4 éve együtt vagyunk,szóba kerül ez a téma.Az én rokonságom kicsi,mert felével nem tartom a kapcsolatot.A szűk család 20fő.Én nem is szeretnék nagy lakodalmat,én úgy hiszem hogy nincs értelme meghívni a 10éve nem látott rokonokat.
Páromnak viszont nagy a családja,habár a szűk réteg neki is 20fő,de ők vannak vagy 100an.És ő sajnos azon van,hogy szeretne meghívni minden 10éve nem látott rokon és ismerőst is.Pedig ő a férfi,és én ezt furcsálom hogy pont ő akar nagy lagzit.
Na most,ha tényleg meghívunk minden rég látott rokont/ismerőst és jóbarátot,akkor tényleg lenne vagy 200fő.
Még nem aktuális teljesen a téma,de azt hiszem ha élesbe kell majd ezt eldönteni,akkor lesz egy két vita derbink még.
Nálatok hogy volt?Ki akarta jobban a nagy lagzit?Mi lett a vége?
Ki engedjen a másiknak,hogy megvalósítsa az álmát?? :))
Szia!
Nálunk is a leendő férjem szeretne nagy lagzit én megelégednék azzal is, ha csak ketten lennénk + a tanuk. De félúton találkoztunk. Ez az első dolog, amit a házasságig meg kell tanulni, komprumisszum-készség és a kommunikáció, ezzel minden megoldható.
Nálunk én akartam lagzit. De a kedvesem félreértette, azt hitte, hogy nálam a lagzi az hatalmas tömeget jelent. Pedig nekem = a legjobban szeretett rokonok és barátok. Akikkel tartom a kapcsolatot, és számíthatok rájuk. Így az lett a vége, hogy én részemről leszünk 20an (velem együtt) részéről meg 60an, mert azt hitte nagy lagzit akarok :D Nem okoz gondot, ha nagyon akarna tudna selejtezni, de szerintem így lesz tökéletes. Ő is azokat hívta, akiket szeretne, még ha egy kicsikét távoliabbak is, és én is :)
25/N; 34/F
"Ez az első dolog, amit a házasságig meg kell tanulni, komprumisszum-készség és a kommunikáció"
Ez tényleg ennyi ember szerint nem hasznos? :O
Először egyikünk se!
Én nő létemre, mindig nagy esküvőről álmodtam, aztán ahogy odaértünk, hirtelen már nem is akartam. Csak a ruhát!:)
A férjem mondta (aki pedig nem ilyen típus),hogy ha már csinálunk, akkor csináljunk olyat, amin ott vannak a családtagjaink és a barátaink. Egy jó bulit, amire jó lesz emlékezni. Így is lett.
Nem hívtunk meg ezer éve nem látott rokonokat, tényleg csak olyat,akikkel tartjuk a kapcsolatot és persze a rengeteg barátot!
Nem bántuk meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!