Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki akarta jobban a lagzit? Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarta jobban a lagzit? Te vagy a párod?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve együtt vagyunk,szóba kerül ez a téma.Az én rokonságom kicsi,mert felével nem tartom a kapcsolatot.A szűk család 20fő.Én nem is szeretnék nagy lakodalmat,én úgy hiszem hogy nincs értelme meghívni a 10éve nem látott rokonokat.

Páromnak viszont nagy a családja,habár a szűk réteg neki is 20fő,de ők vannak vagy 100an.És ő sajnos azon van,hogy szeretne meghívni minden 10éve nem látott rokon és ismerőst is.Pedig ő a férfi,és én ezt furcsálom hogy pont ő akar nagy lagzit.

Na most,ha tényleg meghívunk minden rég látott rokont/ismerőst és jóbarátot,akkor tényleg lenne vagy 200fő.

Még nem aktuális teljesen a téma,de azt hiszem ha élesbe kell majd ezt eldönteni,akkor lesz egy két vita derbink még.

Nálatok hogy volt?Ki akarta jobban a nagy lagzit?Mi lett a vége?

Ki engedjen a másiknak,hogy megvalósítsa az álmát?? :))

2012. ápr. 18. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Nálunk is a leendő férjem szeretne nagy lagzit én megelégednék azzal is, ha csak ketten lennénk + a tanuk. De félúton találkoztunk. Ez az első dolog, amit a házasságig meg kell tanulni, komprumisszum-készség és a kommunikáció, ezzel minden megoldható.

2012. ápr. 18. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk majdnem ugyan ez van. Én nem akarok nagy esküvőt, max 70 főt. A párom rokonsága viszont nagyon rástartolt a témára és még azok is egyértelműnek veszik hogy meg lesznek hívva akiket évente max 1szer látunk. Az én szűk családi köröm szintén 20 fő körül, az övé 50 körül minimum és akkor még a barátok nincsenek sehol. 100 fős, vagy efeletti lagzit én már nagynak tartom. Mivel ragaszkodunk hozzá hogy mi fizessünk gazdaságosabb lenne a kisebb lagzi. Nekem inkább a párom szüleivel lesz néhány köröm, mert a párom teljesen kompromisszum képes.:S
2012. ápr. 18. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
A férjem akart lagzit, ami végül nagyon kevés ember részvételével történt meg. Én meglettem volna nélküle is.
2012. ápr. 18. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk én akartam lagzit. De a kedvesem félreértette, azt hitte, hogy nálam a lagzi az hatalmas tömeget jelent. Pedig nekem = a legjobban szeretett rokonok és barátok. Akikkel tartom a kapcsolatot, és számíthatok rájuk. Így az lett a vége, hogy én részemről leszünk 20an (velem együtt) részéről meg 60an, mert azt hitte nagy lagzit akarok :D Nem okoz gondot, ha nagyon akarna tudna selejtezni, de szerintem így lesz tökéletes. Ő is azokat hívta, akiket szeretne, még ha egy kicsikét távoliabbak is, és én is :)

25/N; 34/F

2012. ápr. 18. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

"Ez az első dolog, amit a házasságig meg kell tanulni, komprumisszum-készség és a kommunikáció"

Ez tényleg ennyi ember szerint nem hasznos? :O

2012. ápr. 18. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Először egyikünk se!

Én nő létemre, mindig nagy esküvőről álmodtam, aztán ahogy odaértünk, hirtelen már nem is akartam. Csak a ruhát!:)

A férjem mondta (aki pedig nem ilyen típus),hogy ha már csinálunk, akkor csináljunk olyat, amin ott vannak a családtagjaink és a barátaink. Egy jó bulit, amire jó lesz emlékezni. Így is lett.

Nem hívtunk meg ezer éve nem látott rokonokat, tényleg csak olyat,akikkel tartjuk a kapcsolatot és persze a rengeteg barátot!

Nem bántuk meg!:)

2012. ápr. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!