Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarta jobban a lagzit? Te vagy a párod?
Mi 4 éve együtt vagyunk,szóba kerül ez a téma.Az én rokonságom kicsi,mert felével nem tartom a kapcsolatot.A szűk család 20fő.Én nem is szeretnék nagy lakodalmat,én úgy hiszem hogy nincs értelme meghívni a 10éve nem látott rokonokat.
Páromnak viszont nagy a családja,habár a szűk réteg neki is 20fő,de ők vannak vagy 100an.És ő sajnos azon van,hogy szeretne meghívni minden 10éve nem látott rokon és ismerőst is.Pedig ő a férfi,és én ezt furcsálom hogy pont ő akar nagy lagzit.
Na most,ha tényleg meghívunk minden rég látott rokont/ismerőst és jóbarátot,akkor tényleg lenne vagy 200fő.
Még nem aktuális teljesen a téma,de azt hiszem ha élesbe kell majd ezt eldönteni,akkor lesz egy két vita derbink még.
Nálatok hogy volt?Ki akarta jobban a nagy lagzit?Mi lett a vége?
Ki engedjen a másiknak,hogy megvalósítsa az álmát?? :))
Szerintem ha megtehetitek akkor hívjátok meg azt a 200 főt! Hiszen (jobb esetben) csak egy ilyen nap van az életetekben, gondolom szeretné megosztani mindenkivel!
Mi ugyan még nem vagyunk házasok, de mindketten szerettük volna a lagzik, már el is jegyzett de sajnos a kereteink nem engedik a nagy lagzit, már pedig mi azt szeretnénk! :-) Most h nyárra várjuk az első babánkat, ő ugyan szeretett volna egy polgárit, de én csak azért nem fogok összeházasodni gyorsba h a gyerekünk házasságba szülessen. Nem lesz ettől ő kevesebb vagy több! Majd ha pár éves lesz, tartunk egy nagy lagzit amin ő is ott lehet. :-)
Nálunk én szeretném a nagyobb lagzit, én vagyok a nő. A 10 éve nem látott rokonokat viszont én sem vagyok hajlandó meghívni. Ezzel páromnak semmi baja, a rokonoknak viszont annál inkább :-))
Biztos lesz belőle vitátok, ez igaz :-( Kompromisszumot kell kötni.
A párom szerint a lagzi a nőről szól, ezen veszekszünk folyton, hogy szerintem ugyanannyira szól Róla is...szerinte a felhajtás a menyasszonyért van, ő a legszebb stb stb. Ezt nem rosszindulatból mondja, így gondolja. Az én családom elég kicsi, az ővé csak a szülők testvéreivel van vagy 50 fő...
Én is azon vagyok, hogy mindenféle ismeretlen ismerőst nem kell meghívni.
A család mindkét részről nagy lagzit akart,sátorral,mindennel és vagy 250 fővel.
Mi szűk családi vacsit a házasságkötés után.
Mai napig megkapjuk néha,de 18 vendég volt végül,tényleges szűk család,velük mentünk étterembe a polgári és templomi esküvő után.
Nem bántam meg.
Egyikünk sem akart6 nagy lagzit,mert felesleges pénzkidobásnak tartottuk. Főleg,hogy nem is volt rá elég pénzünk.
Egy házasság nem lesz jobb,attól hogy nagy vagy kicsi a lagzi.
Akinek nincs rá pénze,az elégedjen meg a szűkkörű esküvővel,főleg,ha már gyereke is van. Nem mindegy azért,hogy a gyerek házasságba születik,vagy csak együttélésből.
Mi 250 főről indultunk. Ebben azok a személyek is benne voltak, akik egy rég nem látott jó barátunk családtagjai voltak. Ez "rosszabb" esetben + 4-5 főt jelentett.
Végül mondtuk, hogy ez már túlzás, főleg egy 9 hónapos gyermek mellett.
Úgyhogy vettünk egy tollat a kezünkbe és elkezdtük kihúzni az embereket.
Végül 65-en lettek. Ebben az én részemről (menya) vannak kb. 24-en, a többi a párom rokonsága/baráti köre.
Az én családom (sajnos) már nem tág, így a legtöbbet a barátaim rakják ki. Ráadásul inkább közös barátaink vannak már :)))
Egyébként ha maradt volna a 100 vagy e feletti násznép, akkor helyet nem találtunk volna a lakodalomnak.. ugyanis nálunk vidéken (nagyváros) nincs olyan étterem, ami ekkora befogadóhelyiséggel rendelkezne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!