Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne lógjanak be a lagzimba?
Figyelt kérdés
Augusztusban lesz az esküvőm, egy vidéki kisvárosban, elég sokan leszünk, 150 fő meghívott van. Hallottam ismerősöktől, hogy lógtak be a lagzijukba potyázni, nekem ez tök megalázó lenne. Mit tegyek? Van esély, hogy észrevétlenül bejönnek?2012. ápr. 9. 21:03
11/16 A kérdező kommentje:
Aha, ez a karszalag jó ötlet!:)
2012. ápr. 9. 21:55
12/16 anonim 

válasza:

Tképpen ugyanaz a lényege mint a dizsiben, de kell mellé valami útonálló teremőrbrigád is :(
13/16 anonim 

válasza:

Én is hallottam, minél nagyobb fős a lagzi, annál több a lógós. Szerintem érdemes lenne biztonságit szerződtetni.
14/16 anonim 

válasza:

jézus, ilyenek tényleg vannak? azt hittem, csak a filmekben... de pofátlanok xD
15/16 anonim 

válasza:

Azért szerintem ha van ültetőkártya, akkor elég nehéz lenne leülniük enni. Főleg, ha esküvő előtt pár héttel mindenki visszajelez, hogy hány főre számítsatok.
16/16 anonim 

válasza:

Ültetőkártya elsősorban fontos, főleg a nagy létszám miatt.
Az ajtónál ti fogadjátok a vendégeket egyenként köszöntve, és útbaigazítva a helyen. Egy biztiőrt fogadnék, az a lagzi méretéhez képest nem pénz, így aki dohányozni megy, az vissza tud menni, ráadásul adnék egy vendéglistát neki, tuti belógásmenetes...
De biztonságiőr helyett megkérhettek egy kedves diákot, egyetemistát, akárkit, aki talán egy vacsi ellenében is vállalja, mert tul képp csak ajtónálló kell:)így a vendégek sem érzik magukat kellemetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!