Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne lógjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne lógjanak be a lagzimba?

Figyelt kérdés
Augusztusban lesz az esküvőm, egy vidéki kisvárosban, elég sokan leszünk, 150 fő meghívott van. Hallottam ismerősöktől, hogy lógtak be a lagzijukba potyázni, nekem ez tök megalázó lenne. Mit tegyek? Van esély, hogy észrevétlenül bejönnek?
2012. ápr. 9. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Ilyesmiről még nem hallottam. De ha 150 főre főznek,ott akár 10 lógósnak is jut ennivaló. Neked ez miért lenne megalázó? Legfeljebb,ha alpári alakok,akkor kellemetlen,és ki lehet őket tessékelni.
2012. ápr. 9. 21:12
 2/16 anonim ***** válasza:
46%

fogadj 1-2 "biztonságit" akik járkálnak, ők tudnak figyelni és kiszúrják aki gyanús és be akar lógni.

De ha van menyasszony tánc és fizetős és a potya vendégek is perkálnak az nektek csak jó;)

2012. ápr. 9. 21:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Menyasszonytánc nincs, nem terveztük. Barátnőm ismerőséhez tök profik lógtak be, ki voltak öltözve, minden. Véletlen buktak csak le, mert a vőlegény bátyjának akarták bemesélni, hogy ők a vőlegény legjobb barátai. Azért megalázó, mert nem idegeneket akarok látni a lagzin.
2012. ápr. 9. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy a meghívott vendégek jól érezzék magukat. Hogy minden rendben legyen, szép legyél, boldog meg minden. Még nem hallottam olyanról, hogy valakik ezzel rontották volna el a hangulatot.
2012. ápr. 9. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Gondolom ismered azokat akiket meghívtok,akkor ki tudod szűrni az idegeneket.Férjeddel körbe jársz,beszélgettek,valamelyikőtök csak ismeri a vendéget,aztán kész.Kidobókat azért nem fogadnék,vicces lenne.
2012. ápr. 9. 21:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó, akkor így lesz, körbejárunk. Csak tök gáz, hogy ilyen emberek vannak...
2012. ápr. 9. 21:23
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
hát...ez Magyarország:S
2012. ápr. 9. 21:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Azért mert hallottál már esetleg ilyenről, teljesen felesleges ezen agyalni.
2012. ápr. 9. 21:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, adj minden meghívottnak a meghívó mellé egy-egy karszalagot mint a dizsiben. Ürügyként lehet azt, hogy ti is karszalagozás közben találkoztatok...
2012. ápr. 9. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Én is szoktam így esküvőkre menni.Nagyon buli, a legjobb csajokat ott lehet felszedni, imádom.
2012. ápr. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!