Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne lógjanak be a lagzimba?
Figyelt kérdés
Augusztusban lesz az esküvőm, egy vidéki kisvárosban, elég sokan leszünk, 150 fő meghívott van. Hallottam ismerősöktől, hogy lógtak be a lagzijukba potyázni, nekem ez tök megalázó lenne. Mit tegyek? Van esély, hogy észrevétlenül bejönnek?2012. ápr. 9. 21:03
1/16 anonim 

válasza:

Ilyesmiről még nem hallottam. De ha 150 főre főznek,ott akár 10 lógósnak is jut ennivaló. Neked ez miért lenne megalázó? Legfeljebb,ha alpári alakok,akkor kellemetlen,és ki lehet őket tessékelni.
2/16 anonim 

válasza:

fogadj 1-2 "biztonságit" akik járkálnak, ők tudnak figyelni és kiszúrják aki gyanús és be akar lógni.
De ha van menyasszony tánc és fizetős és a potya vendégek is perkálnak az nektek csak jó;)
3/16 A kérdező kommentje:
Menyasszonytánc nincs, nem terveztük. Barátnőm ismerőséhez tök profik lógtak be, ki voltak öltözve, minden. Véletlen buktak csak le, mert a vőlegény bátyjának akarták bemesélni, hogy ők a vőlegény legjobb barátai. Azért megalázó, mert nem idegeneket akarok látni a lagzin.
2012. ápr. 9. 21:17
4/16 anonim 

válasza:

Szerintem ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy a meghívott vendégek jól érezzék magukat. Hogy minden rendben legyen, szép legyél, boldog meg minden. Még nem hallottam olyanról, hogy valakik ezzel rontották volna el a hangulatot.
5/16 anonim 

válasza:

Gondolom ismered azokat akiket meghívtok,akkor ki tudod szűrni az idegeneket.Férjeddel körbe jársz,beszélgettek,valamelyikőtök csak ismeri a vendéget,aztán kész.Kidobókat azért nem fogadnék,vicces lenne.
6/16 A kérdező kommentje:
Jó, akkor így lesz, körbejárunk. Csak tök gáz, hogy ilyen emberek vannak...
2012. ápr. 9. 21:23
8/16 anonim 

válasza:

Azért mert hallottál már esetleg ilyenről, teljesen felesleges ezen agyalni.
9/16 anonim 

válasza:

Hááát, adj minden meghívottnak a meghívó mellé egy-egy karszalagot mint a dizsiben. Ürügyként lehet azt, hogy ti is karszalagozás közben találkoztatok...
10/16 anonim 

válasza:

Én is szoktam így esküvőkre menni.Nagyon buli, a legjobb csajokat ott lehet felszedni, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!